23ο camping του Antinazi Zone – Y.R.E. στη Νάξο

antinazizone camping naxos
admin
12/07/2016 09:20
 
 
 

Από τις 29 Ιουλίου μέχρι τις 7 Αυγούστου, για 10 μέρες και 9 νύχτες, άνθρωποι όλων των ηλικιών από την Ελλάδα και το εξωτερικό, συλλογικά, αλληλέγγυα, αυτοδιαχειριζόμενα, με όρεξη και κέφι θα «στήσουν» τη δική τους, ιδανική κοινωνία στο πλαίσιο του 23ου κάμπινγκ του Antinazi Zone – Y.R.E. (YouthAgainstRacisminEurope) που φέτος θα πραγματοποιηθεί στη Νάξο.

Το πρόγραμμα θα περιλαμβάνει συζητήσεις και εργαστήρια για την προσφυγική κρίση, αλλά και το κίνημα αλληλεγγύης, την δίκη της Χρυσής Αυγής, το LGBT κίνημα, τον αγώνα για τα εργασιακά δικαιώματα, τα σημαντικά κινήματα στην Βόρεια Ελλάδα (Σκουριές, ΒΙΟΜΕΤ), τις γαλλικές κινητοποιήσεις, την ριζοσπαστική αριστερά στις ΗΠΑ, το κίνημα ενάντια στον φόρο ύδρευσης στην Ιρλανδία, τα 80 χρόνια από τον Ισπανικό εμφύλιο, την μουσική και τα κινήματα κ.α. Επίσης, οι δραστηριότητες περιλαμβάνουν συναυλίες, ρεμπέτικες προβολές ταινιών, συζητήσεις, εργαστήρια (workshops), beach party, εκδρομές κ.ά.

Για το 23ο camping του Antinazi Zone μίλησε στον AegeanVoiceκαι την εκπομπή «Δέκα με τόνο» ο δημοσιογράφος του MEGA Μάριος Κωνσταντινίδης, ο οποίος επισήμανε ότι φέτος αναμένεται να συμμετέχουν περίπου 300 άτομα. Όπως είπε, οι διοργανωτές έχουν αξιοποιήσει την πλούσια εμπειρία που έχουν αποκομίσει τόσα χρόνια και έχουν προσπαθήσει να κάνουν ό,τι καλύτερο μπορούν προκειμένου και η φετινή διοργάνωση να είναι επιτυχής.

Το campingτου Antinazi Zone – Y.R.E. έχει επισκεφθεί ξανά τη Νάξο το 2010 και μάλιστα ο κ. Κωνσταντινίδης δεν παράλειψε να απευθύνει ανοιχτή πρόσκληση στους κατοίκους, αλλά και τους επισκέπτες της Νάξου να παρακολουθήσουν και να συμμετάσχουν χωρίς κόστος στα δρώμενα που έχουν προγραμματιστεί, ώστε να εκφράσουν τη γνώμη τους για επίκαιρα θέματα, αλλά και για να μεταφέρουν τη δική τους εμπειρία. «Θέλουμε να μείνει κάτι σαν παρακαταθήκη στο νησί» δήλωσε χαρακτηριστικά.

Για πληροφορίες, κρατήσεις και το τελικό πρόγραμμα οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να μπουν στo antinazizone.gr και στο facebook: camping-YRE.

(Visited 21 times, 1 visits today)
Latest Post

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*