Μανόλης Μαργαρίτης: «Φυσικά και θα είμαι υποψήφιος στις επόμενες εκλογές»

marg perifereiako
admin
16/06/2016 14:11
 
 
 

Αν και οι επόμενες εκλογές της Αυτοδιοίκησης απέχουν ακόμη τρία χρόνια από το να διεξαχθούν, ο δήμαρχος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων Μανόλης Μαργαρίτης εξέφρασε ήδη την πρόθεση του να θέσει ξανά υποψηφιότητα.

Στην εφ’ όλη της ύλης συνέντευξη που παραχώρησε στην Πόπη Αλιμπέρτη, στη ραδιοφωνική συχνότητα του AegeanVoice 107.5, ο κ. Μαργαρίτης υποστήριξε ότι οι πολίτες αναγνωρίζουν το έργο που γίνεται από την παρούσα δημοτική αρχή, κάτι που – όπως είπε – θα φανεί στις εκλογές.

«Σε αυτή τη δύσκολη εποχή της οικονομικής κρίσης, ο δήμος – παρά τα προβλήματα που έχει – συνεχίζει απτόητος και αλλάζει κυριολεκτικά η μορφή του […] Για τα δεδομένα της εποχής είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος, μέχρι και ενθουσιασμένος […] Μαζί με όλους τους άξιους συνεργάτες μου, δίνουμε κυριολεκτικά τη ζωή μας και γι’ αυτό κιόλας ο δήμος αλλάζει πρόσωπο. Και γι’ αυτό μας αναγνωρίζει ο κόσμος και θα μας αναγνωρίσει ξανά στις επόμενες εκλογές […] Παρά το γεγονός ότι είναι πάρα πολύ νωρίς, φυσικά θα είμαι υποψήφιος. Είμαστε εν ενεργεία, δουλεύουμε. Εξάλλου, η παρουσία μας καθημερινά σε όλες τις κοινωνικές εκδηλώσεις και η προσωπική μου παρουσία, αλλά και η παρουσία των συνεργατών μου, δείχνει ότι και αύριο θα είμαστε παρόντες» δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Μαργαρίτης.

(Visited 44 times, 1 visits today)
Latest Post

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*