Ορίστηκε η προσωρινή διοίκηση στην ΟΝΑΣ από το Πρωτοδικείο Αθηνών

admin
26/05/2016 21:41
 
 
 
Από την τελευταία Γενική Συνέλευση της ΟΝΑΣ


Διορίστηκε από το Μονομελές Πρωτοδικείο της Αθήνας προσωριινή διοίκηση της ΟΝΑΣ προκειμένου να οδηγηθεί η ομοσπονδία σε εκλογές.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Ομοσπονδίας Ναξιακών Συλλόγων η διορισμένη προσωρινή διοίκηση θα συνεδριάσει την Παρασκευή στις 7:00 το απόγευμα.

Να σημειωθεί ότι στη λύση – Ειρηνοδικείο για τη διεξαγωγή των εκλογών στην Ομοσπονδία Ναξιακών Συλλόγων (ΟΝΑΣ) δόθηκε μετά από τη μη συγκέντρωση απαρτίας στη Γενική Συνέλευση των αντιπροσώπων-μελών την Κυριακή 27 Δεκεμβρίου 2015 προκειμένου να οριστεί ημερομηνία διεξαγωγής εκλογών.

Μάλιστα το είχε ανακοινώσει ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας κατά την έναρξη της συνεδρίασης και αφού είχε διαπιστώσει ότι οι συμμετέχοντες στη Γενική Συνέλευση είναι 37 αντιπρόσωποι-μέλη, ενώ βάση καταστατικού θα έπρεπε να είναι 67. Η θητεία του απερχόμενου Δ.Σ. έληγε στις 31-12-2015, ενώ για να γίνουν εκλογές θα πρέπει να έχουν καταθέσει υποψηφιότητα 21 μέλη της Ομοσπονδίας.

Αναλυτικότερα η ΟΝΑΣ αναφέρει: Το Μονομελές Πρωτοδικείο της Αθήνας με την υπ’αριθμ. 644/23-05-2016 απόφασή του διόρισε προσωρινή διοίκηση στην Ο.ΝΑ.Σ με σκοπό εντός μηνός από την έκδοση της απόφασης να συγκαλέσει Γενική Συνέλευση για την εκλογή εφορευτικής επιτροπής, και για την διενέργεια αρχαιρεσιών προς ανάδειξη Διοικητικού Συμβουλίου και Ελεγκτικής Επιτροπής. Κατόπιν των ανωτέρω θα συνεδριάσει, η διορισθείσα προσωρινή διοίκηση, την Παρασκευή 27 Μαΐου 2016 και ώρα 19.00, για να αποφασίσει το πλαίσιο υλοποίησης των διαλαμβανομένων στην απόφαση. Με νεότερο δελτίο τύπου θα ανακοινώσουμε την απόφαση που θα ληφθεί. 

 
(Visited 22 times, 1 visits today)
Latest Post

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*