Χατζημάρκος προς Σαντορινιό: «Δασικοί χάρτες, συντελεστές ΦΠΑ και hot spot, η κληρονομιά σου στα νησιά μας»

Newsroom
12/04/2021 17:51
 
 
 

Την απάντηση του στο σχόλιο του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Δωδεκανήσου Νεκτάριο Σαντορινιό για τους δασικούς χάρτες δημοσιοποίησε ο Περιφερειάρχης Γιώργος Χατζημάρκος.

Ο κ. Χατζημάρκος δήλωσε ότι συνήθως δεν απαντά στους βουλευτές, ωστόσο θα κάνει μια εξαίρεση για τον κ. Σαντορινιό, ο οποίος – όπως είπε – το τελευταίο διάστημα καταφέρεται συστηματικά κατά του προσώπου του.

Αναλυτικά, η απάντηση του Περιφερειάρχη:

Δεν συνηθίζω να απαντώ στις δηλώσεις των κοινοβουλευτικών εκπροσώπων, όμως στην περίπτωση του Νεκτάριου Σαντορινιού, ο οποίος το τελευταίο διάστημα συστηματικά καταφέρεται κατά του προσώπου μου, είμαι υποχρεωμένος να κάνω εξαίρεση.

Είμαι υποχρεωμένος, όχι γιατί με ενοχλούν οι επιθέσεις του Νεκτάριου Σαντορινιού, αφού πολιτικά αυτές είναι τιμή για μένα, αλλά γιατί η σοβαρότητα του θέματος των δασικών χαρτών το επιβάλλει.

Το πρόβλημα με τους δασικούς χάρτες που δημιουργήθηκε επί κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ το 2016, όσο κι αν αυτό ενοχλεί τον Νεκτάριο Σαντορινιό, το έχει λύσει τόσες πολλές φορές τα τελευταία χρόνια, που αναρωτιέται κανείς γιατί ασχολούμαστε ακόμη!

Μάλλον θα περιμένει να τον ευχαριστήσουμε για την κληρονομιά των δασικών χαρτών που άφησε στα νησιά μας, μαζί με αυτήν των συντελεστών ΦΠΑ και των hot spots.

Θα περιμένει πολύ γιατί, για τη δική του κληρονομιά η νομική επιστήμη έχει ανακαλύψει και τον όρο της αποποίησης.

(Visited 68 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*