Δασικοί χάρτες και ιαματικές πηγές στο Περιφερειακό Συμβούλιο Ν. Αιγαίου

Newsroom
22/02/2021 17:36
 
 
 

 

Με εννέα θέματα στην ημερήσια διάταξη θα συνεδριάσει την Κυριακή 28 Φεβρουαρίου στις 12:30 το μεσημέρι (μέσω zoom) το Περιφερειακό Συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου.

Πρώτο θέμα είναι η επαναφορά του ζητήματος των Δασικών Χαρτών, η επικαιροποίηση των αποφάσεων 1/2019 & 155/2019 του Περιφερειακού Συμβουλίου, καθώς και η κατάθεση πρότασης άμεσης νομοθετικής ρύθμισης για την ακύρωση των καταστρεπτικών προβλέψεων του π.δ.32/2016, αναστολή ισχύος των Δασικών Χαρτών έως την θεραπεία των υπηρεσιακών λαθών που περιέχουν και εξάμηνη παράταση στην προθεσμία κατάθεσης ενστάσεων. Εισηγητής του συγκεκριμένου θέματος θα είναι ο Περιφερειάρχης Γιώργος Χατζημάρκος.

Το δεύτερο θέμα, για το οποίο θα κληθεί να πάρει απόφαση το Περιφερειακό Συμβούλιο, είναι η απόσυρση των άρθρων 7-14 του σχεδίου νόμου του Υπουργείου Τουρισμού για τη σύσταση και λειτουργία ανώνυμης εταιρείας που θα φέρει το όνομα «Ιαματικές Πηγές Ελλάδας». Εισηγητής θα είναι ο επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας Μανώλης Γλυνός, που το είχε αναδείξει με ανακοινώσεις του τις προηγούμενες μέρες.


(Visited 211 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*