Δωδεκάνησα: Δυο ναυτιλιακές εταιρείες προσφέρονται να μεταφέρουν δωρεάν το υγειονομικό προσωπικό για τους εμβολιασμούς στα μικρά νησιά

Newsroom
14/01/2021 16:10
 
 
 

Την πρόθεσή τους να μεταφέρουν δωρεάν το υγειονομικό προσωπικό και την υποδομή που θα απαιτηθεί για τον εμβολιασμό των κατοίκων στα μικρά νησιά της Δωδεκανήσου εξέφρασαν οι Blue Star Ferries και η Dodekanisos Seaways.

Αυτό έκανε γνωστό ο βουλευτής Δωδεκανήσου της ΝΔ Μάνος Κόνσολας, κατόπιν επικοινωνίας που είχαν μαζί του ο κ. Διονύσης Θεοδωράτος (Εμπορικός Διευθυντής της Blue Star Ferries) και ο κ. Χρήστος Σπανός (Πρόεδρος της Dodekanisos Seaways).

Ο κ. Κόνσολας ενημέρωσε ήδη το Υπουργείο Υγείας για την προσφορά των δύο ναυτιλιακών εταιρειών, ενώ δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τους εκπροσώπους τους, τονίζοντας ότι η πράξη τους αποτελεί έμπρακτη απόδειξη κοινωνικής ευθύνης και ευαισθησίας απέναντι στους κατοίκους των μικρών νησιών.

Υπενθυμίζεται ότι πρόσφατα ο κυβερνητικός βουλευτής Δωδεκανήσου είχε προτείνει την οργάνωση και μετάβαση (επί τόπου) ομάδων ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού που θα αναλάβουν να διεκπεραιώσουν, με τον κατάλληλο εξοπλισμό, το έργο του εμβολιασμού των κατοίκων σε Τήλο, Νίσυρο, Λειψούς, Χάλκη, Καστελλόριζο, Φαρμακονήσι, Αγαθονήσι, Κάσο, Τέλενδο, Αρκιούς και Ψέριμο.

(Visited 45 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*