Συνάντηση Γιώργου Χατζημάρκου με τον Αρχηγό Γ.Ε.Σ. στη Ρόδο

Newsroom
21/12/2020 1:05
  •  
  •  
  •  

Τον Αρχηγό Γ.Ε.Σ., Αντιστράτηγο Χαράλαμπο Λαλούση είχε την τιμή να υποδεχθεί χθες στα γραφεία της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου στη Ρόδο ο Περιφερειάρχης Γιώργος Χατζημάρκος, στο πλαίσιο της περιοδείας του πρώτου στην περιοχή ευθύνης της 95 ΑΔΤΕ.

Μαζί με τον Διοικητή της 95 ΑΔΤΕ, Υποστράτηγο Δημήτριο Χούπη και τον Αντιπεριφερειάρχη Δωδεκανήσου Χρήστο Ευστρατίου, συζήτησαν για όλα τα θέματα που αφορούν στην επιτέλεση του ιερού καθήκοντος της υπεράσπισης της εθνικής κυριαρχίας και της εδαφικής ακεραιότητας της πατρίδας μας, αλλά και της φύλαξης των ελληνικών και ευρωπαϊκών συνόρων.

Κατά τη συζήτηση, ο Περιφερειάρχης τόνισε ότι η Περιφέρεια στήριζε και θα εξακολουθεί να στηρίζει έμπρακτα τις ένοπλες δυνάμεις.

Απευθυνόμενος στον Αρχηγό Γ.Ε.Σ., ο κ. Χατζημάρκος δήλωσε:
«Από το Νότιο Αιγαίο, εκφράζουμε την ευγνωμοσύνη μας στις ένοπλες δυνάμεις της πατρίδας μας για το υψηλό φρόνημα και την αποτελεσματικότητα κατά την επιτέλεση του ιερού καθήκοντος αλλά και για την ενεργή συμμετοχή τους ως ζωντανό κύτταρο της δωδεκανησιακής κοινωνίας. Οι Ένοπλες Δυνάμεις αξίζουν την ευγνωμοσύνη όλων των Ελλήνων. Η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου θα είναι πάντα κοντά τους, όχι απλώς με την σκέψη, αλλά και με την έμπρακτη στήριξή της. Το δικό μας “Ευχαριστώ” στο προσωπικό των ενόπλων δυνάμεων, δεν το λέμε, το φωνάζουμε. Σε κάθε ευκαιρία».

(Visited 30 times, 1 visits today)
Error: GraphComment couldn't be load because your settings are invalid. Please visit your admin panel and go to the GraphComment section and enter a valid website URL/ID.