Σε τηλεδιάσκεψη για την ταχύτερη ολοκλήρωση του προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης ο Φιλήμονας Ζαννετίδης

Newsroom
30/10/2020 15:24
 
 
 

Σε τηλεδιάσκεψη με θέμα την σύγκληση ομάδας συντονισμού και παρακολούθησης της προόδου εφαρμογής των μέτρων του προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης που έχουν εκχωρηθεί στις Περιφέρειες συμμετείχε σήμερα ο Αντιπεριφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου, αρμόδιος για θέματα Αγροτικής Οικονομίας Φιλήμονας Ζαννετίδης.

Εκτός από τον αρμόδιο Υπουργό Μάκη Βορίδη, στην τηλεδιάσκεψη συμμετείχαν επίσης, ο υφυπουργός Κώστας Σκρέκας, ο Γενικός Γραμματέας Αγροτικής Ανάπτυξης και Κοινοτικών Πόρων Κώστας Μπαγινέτας, υπηρεσιακοί παράγοντες, ο εκπρόσωπος της ΕΝΠΕ και Περιφερειάρχης Ηπείρου Αλέξανδρος Καχριμάνης, καθώς και όλοι οι θεματικοί αντιπεριφερειάρχες της χώρας.

Μετά την ανάλυση των, μέχρι σήμερα, ενεργειών από όλες τις Περιφέρειες, συμφωνήθηκε να επιταχυνθούν οι διαδικασίες για την ολοκλήρωση και απορρόφηση των προτάσεων που έχουν κατατεθεί και εγκριθεί από το Υπουργείο.

Η ομάδα που αποφασίστηκε να συγκληθεί θα έχει την ευθύνη του συντονισμού των ενεργειών και παρακολούθησης της εξέλιξης αυτών, έτσι ώστε να επιτευχθεί η – όσον το δυνατόν – μεγαλύτερη απορρόφηση κοινοτικών πόρων, με απώτερο στόχο την ταχύτερη ολοκλήρωση του προγράμματος. Την προσεχή Τετάρτη 4 Νοεμβρίου θα πραγματοποιηθεί νέα τηλεδιάσκεψη, ενώ όπως δήλωσε ο ίδιος ο κ. Βορίδης μέσα στο Νοέμβριο θα καλέσει όλους τους εμπλεκόμενους σε συνάντηση για συζήτηση εφ’ όλης της ύλης.

(Visited 66 times, 1 visits today)
Latest Post

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*