Γιώργος Χατζημάρκος και Richard Quest λένε #takemethere στους επισκέπτες της World Travel Market στο Λονδίνο

admin
03/11/2015 16:20
 
 
 

 

Τα φώτα της δημοσιότητας προσέλκυσε η νέα τουριστική καμπάνια της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, η οποία παρουσιάστηκε χθες στο Λονδίνο κατά την πρώτη μέρα της διεθνούς τουριστικής έκθεσης World Travel Market.

Το νέο μήνυμα της Περιφέρειας #takemethere δέσποζε στην είσοδο του εκθεσιακού κέντρου Excel  του Λονδίνου, προκαλώντας το ενδιαφέρον τόσο των χιλιάδων επισκεπτών της έκθεσης, όσο και όλων των διεθνών μέσων ενημέρωσης που καλύπτουν τις εργασίες της.

Μοντέρνα, σύγχρονη, «φρέσκια» και στοχευμένη, η νέα τουριστική στρατηγική της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, έχει σχεδιαστεί για να λειτουργήσει σε έντυπα και ηλεκτρονικά μέσα, αλλά και στο διαδίκτυο, ενώ θα εξατομικευθεί στο προσεχές εξάμηνο στις ανάγκες του κάθε νησιού, σεβόμενη την ταυτότητά του.

Σε αυτό το νέο, αισιόδοξο  ξεκίνημα των νησιών, δίπλα στον περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου Γιώργο Χατζημάρκο ήταν ο διάσημος άνκορμαν του CNN και μια από τις μεγαλύτερες τηλεοπτικές προσωπικότητες του κόσμου Richard Quest, συνοδευόμενος από τον αντιπρόεδρο του διεθνούς τηλεοπτικό δικτύου Antonio Canto.

(Visited 8 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*