«Άνοιξαν» τα αεροδρόμια, άρχισαν οι συλλήψεις – Δύο στον Αερολιμένα Θήρας

aerodromio santorinis
Newsroom
06/07/2020 1:12
  •  
  •  
  •  

 

Στο πλαίσιο επιχειρησιακού σχεδιασμού και στοχευμένων αστυνομικών ελέγχων για την αντιμετώπιση της διακίνησης μη νόμιμων μεταναστών συνελήφθησαν το Σαββατοκύριακο 4 και 5 Ιουλίου 2020 σε περιφερειακά αεροδρόμια του Νοτίου Αιγαίου συνολικά τέσσερις αλλοδαποί, κατηγορούμενοι για διευκόλυνση αλλοδαπών και πλαστογραφία ταξιδιωτικών εγγράφων.

Ειδικότερα συνελήφθησαν:

*Από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αερολιμένα Θήρας, δυο αλλοδαποί (άνδρας και γυναίκα) ηλικίας 18 και 29 ετών, οι οποίοι μετέβησαν στον διεθνή Αερολιμένα Θήρας και κάνοντας χρήση, κατά περίπτωση, πλαστών διαβατηρίου και δελτίου ταυτότητας επιχείρησαν να επιβιβαστούν σε πτήσεις με προορισμό τη Γερμανία και την Ιταλία.
Επιπλέον, συνελήφθη ένας 79χρονος αλλοδαπός διότι, όπως προέκυψε, συνόδευε την 18χρονη ομοεθνή του, καθοδηγώντας αυτήν να επιβιβαστεί παράνομα σε διεθνή πτήση.

*Από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αερολιμένα Ρόδου, δυο αλλοδαποί ηλικίας 24 και 29 ετών, οι οποίοι μετέβησαν στον διεθνή Αερολιμένα Ρόδου και κάνοντας χρήση, κατά περίπτωση, πλαστών διαβατηρίου και δελτίου ταυτότητας επιχείρησαν να επιβιβαστούν πτήσεις με προορισμό τη Γερμανία και την Ιταλία.

Τα πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα και οι κάρτες επιβίβασης που κατείχαν, κατασχέθηκαν.

(φωτό αρχείου)

(Visited 74 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.