(Δεύτερη) απάντηση του Γραφείου Τύπου της Περιφέρειας: «Υπομονή Μανώλη, όλα τα τραύματα τα επουλώνει ο χρόνος»

Newsroom
26/06/2020 10:20
 
 
 

«Ο καλός ο μύλος όλα τα αλέθει» και η παροιμία αυτή ισχύει για τον Μανώλη Γλυνό, σύμφωνα με το Γραφείο Τύπου της Περιφέρειας, το οποίο απάντησε (για δεύτερη φορά) στη «Συμμαχία Νοτίου Αιγαίου».

Στην απάντηση αναφέρεται ότι ο κ. Γλυνός και η παράταξη του υποστηρίζουν τα πάντα, αφήνοντας να εννοηθεί ότι ακολουθούν την τακτική «όπου φυσάει ο άνεμος» και τους προτρέπουν να «κάνουν υπομονή», καθώς «όλα τα τραύματα τα επουλώνει ο χρόνος».

Η απάντηση του Γραφείου Τύπου της Περιφέρειας:

Ο Μανώλης Γλυνός και η «Συμμαχία», όταν κυκλοφόρησε η κάρτα με την κατηγοριοποίηση κινδύνου των νησιών, φοβήθηκε να μιλήσει από την αγωνία μην θίξει και κανένα κρυφό υποστηρικτή του.

Ο Μανώλης Γλυνός και η «Συμμαχία», όταν ο Περιφερειάρχης Γιώργος Χατζημάρκος, πρώτος στην Ελλάδα, πρότεινε τα ξενοδοχεία καραντίνας, κρύφτηκε πίσω από την ειρωνεία και την σιγουριά της χλεύης, που, όπως τα παπαγαλάκια τους διαβεβαίωναν, θα τύγχανε η πρόταση.

Τελικά τι υποστηρίζει ο Μανώλης Γλυνός και η Συμμαχία; Τα πάντα, φυσικά! Όπως λέει ο λαός μας, «ο καλός ο μύλος όλα τα αλέθει»!

Είναι και υπέρ και κατά, και λευκό και παρών, και λίγο δεξιά και λίγο αριστερά, και πράσινο και ροζ, και λίγο μπλε. Και λίγο Μητσοτάκης, και πολύ Τσίπρας, αλλά και Φώφη που άνοιξε θέση στο ψηφοδέλτιο του ΚΙΝΑΛ, και λίγο Μπάμπης-Σώρρας-Στενοχώρια, και λίγο Χρυσή Αυγή χρήσιμη.

Υπομονή παιδιά, όλα τα τραύματα τα επουλώνει ο χρόνος.

(Visited 29 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*