Απάντηση Γραφείου Τύπου της Περιφέρειας για τα ξενοδοχεία καραντίνας: «Αφήνουμε τον Μανώλη Γλυνό και τη “Συμμαχία” στην πανδημία της στενοχώριας τους»

Newsroom
26/06/2020 09:43
 
 
 

«Στην πανδημία της στενοχώριας τους» ζουν η «Συμμαχία Νοτίου Αιγαίου» και ο επικεφαλής της Μανώλης Γλυνός, σύμφωνα με την απάντηση που έδωσε το Γραφείο Τύπου της Περιφέρειας στην ανακοίνωση που εξέδωσε η παράταξη της μείζονος μειοψηφίας του Περιφερειακού Συμβουλίου για τα ξενοδοχεία καραντίνας.

Όπως αναφέρεται στην απάντηση, ο κ. Γλυνός και οι συνεργάτες του έχουν βυθιστεί στην θλίψη, γιατί η Περιφερειακή Αρχή έχει καταφέρει να διαχειριστεί με επιτυχία την υγειονομική κρίση και να γίνει θετικό παράδειγμα σε ολόκληρο τον κόσμο.

Αναλυτικά, η απάντηση του Γραφείου Τύπου:

Ο κ. Γλυνός και οι συνεργάτες του φαίνεται να έχουν χειριστεί πολλές πανδημίες!
Αυτή η τεράστια… εμπειρία, τους έδωσε την δύναμη να κρύβονται στενοχωρημένοι, όσο διάστημα η χώρα και τα νησιά μας πετύχαιναν στην διαχείριση της υγειονομικής κρίσης και γίνονταν το θετικό παράδειγμα σε όλο τον κόσμο.
Ακόμα περισσότερο κρυμμένους, τους κράτησε η στενοχώρια τους που η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου πέτυχε να εξοπλίσει με πολύ κρίσιμο ιατρικό εξοπλισμό τις δομές υγείας στα νησιά μας, τα Νοσοκομεία μας, τα Κέντρα Υγείας και το ΕΚΑΒ.
Δεν είναι η πρώτη φορά που η επιτυχία αυτού του τόπου τους βυθίζει στη θλίψη.
Τους αφήνουμε στην μόνη πανδημία που οι ίδιοι ζουν, αυτήν της στενοχώριας τους.

(Visited 53 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*