5.634 οι νέες εγγραφές στα σεμινάρια των Υγειονομικών Πρωτοκόλλων που διοργανώνουν Περιφέρεια και ΚΕΚ «Γ. Γεννημάτας»

Newsroom
23/06/2020 10:59
  •  
  •  
  •  

5.634 επιπλέον εργοδότες και απασχολούμενοι του Τουρισμού δήλωσαν συμμετοχή στον Β’ κύκλο σεμιναρίων εκπαίδευσης πάνω στα Υγειονομικά Πρωτόκολλα του Υπουργείου Τουρισμού, τα οποία χρηματοδοτούνται από την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και τον Δήμο Ρόδου.

Τον δεύτερο κύκλο εγγραφών αποφάσισαν ο Περιφερειάρχης Γιώργος Χατζημάρκος, από κοινού με τον Δήμαρχο Ρόδου Αντώνη Καμπουράκη, τον Πρόεδρο του ΚΕΚ «Γεώργιος Γεννηματάς» Μανώλη Λόγγο και την Διευθύνουσα Σύμβουλο Βάνα Μανωλάκη, προκειμένου να καλυφθεί το έντονο ενδιαφέρον από νησιώτες επαγγελματίες του ευρύτερου τουριστικού κλάδου.

Η πλατφόρμα εγγραφών στα σεμινάρια άνοιξε εκ νέου στις 18 και 19 Ιουνίου, ανεβάζοντας τον συνολικό αριθμό των εγγραφών στις 23.674 για την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, η οποία – πρώτη στην Ελλάδα – ανέλαβε την πρωτοβουλία της δωρεάν τηλεκατάρτισης πάνω στα Υγειονομικά Πρωτόκολλα του Υπουργείου Τουρισμού.

Ο ρυθμός υλοποίησης των σεμιναρίων είναι εξαιρετικά ικανοποιητικός, με τον αρχικό αριθμό των 18.040 σεμιναρίων του Α’ κύκλου εγγραφών να έχει σχεδόν ολοκληρωθεί.

Ο Περιφερειάρχης Γιώργος Χατζημάρκος δήλωσε σχετικά: «Στην πιο δύσκολη τουριστική περίοδο της παγκόσμιας Ιστορίας, μπαίνουμε με σύμμαχο το πιο υγιές και δημιουργικό κομμάτι της κοινωνίας μας, που ευτυχώς για όλους είναι και συντριπτικό σε ποσοστό. Η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου θα διεκδικήσει το μεγαλύτερο μερίδιο της φετινής, πολύ μικρότερης παγκόσμιας αγοράς, με το πιο εκπαιδευμένο στελεχιακό δυναμικό».

(Visited 30 times, 1 visits today)