Κλιμάκιο του ΕΟΔΥ και της AXION HELLAS στην Περιφέρεια Ν. Αιγαίου στη Ρόδο

Newsroom
10/06/2020 12:26
 
 
 

 

Διαγνωστικές εξετάσεις και τεστ αντισωμάτων για COVID-19 σε ευπαθείς ομάδες και κατοίκους 16 νησιών του Νοτίου Αιγαίου πραγματοποιούν γιατροί και νοσηλευτές του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ), σε συνεργασία με την AXION HELLAS, στο πλαίσιο της πολυήμερης αποστολής του ΕΟΔΥ σε ακριτικά νησιά.

Στο πέρασμα τους από την Πάτμο, τους Αρκιούς και το Αγαθονήσι και προτού μεταβούν στο Καστελλόριζο, τα μέλη των πλωτών ομάδων – συνοδευόμενα και από την σύζυγο του Πρωθυπουργού κ. Μαρέβα Μητσοτάκη – επισκέφθηκαν σήμερα τα γραφεία της Περιφέρειας στη Ρόδο, όπου τους υποδέχθηκε η Αντιπεριφερειάρχης Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας Δωδεκανήσου Χαρούλα Γιασιράνη και ο Δήμαρχος Ρόδου Αντώνης Καμπουράκης.

Ο Περιφερειάρχης Γιώργος Χατζημάρκος, ο οποίος δεν παρέστη εξαιτίας μιας αδιαθεσίας που τον κρατά καθηλωμένο επί δύο ημέρες, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Λυπάμαι που δεν ήμουν σήμερα στο γραφείο να υποδεχθώ τα στελέχη του ΕΟΔΥ και τα μέλη της Axion Hellas. Είναι εξαιρετικά απαιτητική η επόμενη φάση της πανδημίας και χρειάζεται τη μέγιστη δυνατή συνεργασία σε όλα τα επίπεδα».

Από τις 5 Ιουνίου, τα κλιμάκια των πλωτών ομάδων έχουν επισκεφθεί τα Κουφονήσια, την Ανάφη, τη Σχοινούσα, την Ηρακλειά, τη Δονούσα, την Αμοργό, την Κίναρο, την Λεβιθά, την Πάτμο, το Αγαθονήσι, τους Αρκιούς, τους Λειψούς, την Ψέριμο, την Τήλο και σήμερα μεταβαίνουν στο Καστελλόριζο, όπου βρίσκεται από χθες και θα τους υποδεχθεί ο Χωρικός Αντιπεριφερειάρχης Δωδεκανήσου Χρήστος Ευστρατίου.

(Visited 75 times, 1 visits today)
Latest Post

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*