Μέχρι τις 30 Μαΐου οι δηλώσεις συμμετοχής για τα δωρεάν σεμινάρια πάνω στα Υγειονομικά Πρωτόκολλα για τον COVID-19

Newsroom
25/05/2020 10:50
 
 
 

 

Ανοιχτή μέχρι το Σάββατο 30 Μαΐου θα παραμείνει η πλατφόρμα του ΚΕΚ «Γεώργιος Γεννηματάς», στην ιστοσελίδα www.katartisi-pnai.gr, στην οποία οι ενδιαφερόμενοι και οι ενδιαφερόμενες από όλα τα νησιά της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου κι από όλα τα επαγγέλματα του ευρύτερου τουριστικού κλάδου, μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή παρακολούθησης στα σεμινάρια τηλεκατάρτισης πάνω στα Υγειονομικά Πρωτόκολλα για τον COVID-19 που ανακοίνωσε η Κυβέρνηση.

Τα σεμινάρια, τα οποία παρέχονται δωρεάν από την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και τον Δήμο Ρόδου μέσω του αυτοδιοικητικού ΚΕΚ, θα ξεκινήσουν τη Δευτέρα 1 Ιουνίου και θα πλήρως τα Πρωτόκολλα του τουριστικού κλάδου συνολικά, υπό τις εξής βασικές κατηγορίες:

1.Ξενοδοχειακού Κλάδου / Τουριστικά Καταλύματα / Κατασκηνώσεις.
2.Επισιτιστικού Κλάδου / Εστιατόρια / Καφέ / Μπαρ.
3.Μεταφορές Προσώπων (Rent a car, τουριστικά λεωφορεία, κ.λπ.).

Οι ενδιαφερόμενοι θα ενημερωθούν για την ημερομηνία και ώρα του σεμιναρίου που θα παρακολουθήσουν, με e-mail & sms, στα στοιχεία που δηλώνουν κατά την εγγραφή τους.

Μετά τη συμμετοχή στην εκπαίδευση, το ΚΕΚ παρέχει βεβαίωση παρακολούθησης, η οποία θα αποστέλλεται ηλεκτρονικά, σε δύο γλώσσες (ελληνικά και αγγλικά). Εκπαιδευτές των σεμιναρίων αποτελούν επόπτες Δημόσιας Υγείας, πιστοποιημένοι εκπαιδευτές του ΕΦΕΤ, εκπαιδευτές ξενοδοχειακών και τουριστικών επαγγελμάτων.

Αναλυτικές πληροφορίες παρέχονται στην ιστοσελίδα του Κ.Ε.Κ. της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου www.katartisi-pnai.gr και κατά την εγγραφή στην πλατφόρμα.


Για την οργάνωση και τον προγραμματισμό των σεμιναρίων ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου Γιώργος Χατζημάρκος συγκάλεσε συνάντηση εργασίας.

Σε αυτήν συμμετείχαν ο Αντιπεριφερειάρχης Δωδεκανήσου Χρήστος Ευστρατίου, η Αντιπεριφερειάρχης Υγείας και Πρόεδρος του ΚΕΚ «Γεώργιος Γεννηματάς» Χαρούλα Γιασιράνη, ο Εντεταλμένος Τουριστικής Ανάπτυξης Δωδεκανήσου Κωνσταντίνος Χρυσοχοΐδης, η Διευθύνουσα Σύμβουλος του ΚΕΚ Βάνα Αγγελοπούλου – Μανωλάκη και ο Διευθυντής Κώστας Χατζηδάκης.

(Visited 112 times, 1 visits today)
Latest Post

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*