Περιφέρεια Ν. Αιγαίου: «Είστε όσο δημοκράτες ήταν και ο Γκέμπελς, στο δόγμα του οποίου διαπρέπετε;»

Άκης Αξαόπουλος
28/04/2020 1:26
  •  
  •  
  •  

 

Εντυπωσιακό ρεσιτάλ μικροπολιτικής, διανθισμένο  με τη διάδοση ψεύδους και  αναφορές στην Δημοκρατία, στα δημοκρατικά δικαιώματα των πολιτών, σε φαντασιακές καταστάσεις περιστολής δικαιωμάτων και φίμωσης, η ανακοίνωση του Συλλόγου Υπαλλήλων ΠΕ Κυκλάδων.

Αν οι υπογράφοντες την ανακοίνωση εμπάθειας και παραπληροφόρησης  ήθελαν πραγματικά να πληροφορηθούν την αλήθεια ή έστω να διασταυρώσουν τις όποιες πληροφορίες τυχόν τους προβλημάτισαν, δεν είχαν παρά να ρωτήσουν τους συναδέλφους τους,  σε όλες τις υπηρεσίες της Περιφέρειας που εμπλέκονται στο θέμα, για τα 4.066.000,00 ευρώ που αποτελούν το ετήσιο πλάνο πολιτικής στον Τουρισμό και στον Πρωτογενή Τομέα. Ότι δεν είναι χρήματα της Κυβέρνησης. Ότι κάθε χρόνο, από όλες τις Κυβερνήσεις εγκρίνεται το πλάνο αυτό, ακριβώς γιατί δεν το χρηματοδοτεί η Κυβέρνηση και γιατί δεν είναι χρήματα που πηγαίνουν στα ΜΜΕ.

Τότε θα μάθαιναν, από τους συναδέλφους τους, και όχι από οποιοδήποτε πολιτικό πρόσωπο, την αλήθεια.
Αλλά, όχι. Οι κήνσορες της δημοκρατίας θέλουν μόνο να βλάψουν, να καλύψουν τους άλλους ψεύτες που κυκλοφορούν στην πιάτσα τους και όλοι μαζί να επιδοθούν στο περίφημο δόγμα Γκέμπελς: Ρίξε λάσπη, κάτι θα μείνει.

Μια ερώτηση έχουμε προς όλους αυτούς: Είστε όσο δημοκράτες ήταν και ο Γκέμπελς ;
Αυτά περί απειλών και φίμωσης, δεν είναι παρά απλώς ο φερετζές της χυδαιότητας της παραπληροφόρησης, στην οποία η δική τους δημοκρατία «ανθίζει». Η δική μας ακόμα αντιστέκεται σε όλους αυτούς».

 

(Visited 65 times, 1 visits today)
Error: GraphComment couldn't be load because your settings are invalid. Please visit your admin panel and go to the GraphComment section and enter a valid website URL/ID.