Πυρετώδεις οι διεργασίες για την εξεύρεση και προμήθεια ιατρικών υλικών – Επιστολή Περιφερειάρχη στους Ιατρικούς Συλλόγους Κυκλάδων και Δωδεκανήσου

Newsroom
09/04/2020 16:28
 
 
 

 

Σε «έναν σκληρό και καθημερινό αγώνα» για την προμήθεια ιατρικών υλικών και εξοπλισμού, απαραίτητα για την αντιμετώπιση της παρούσας κρίσης υγείας, έχει επιδοθεί η Περιφέρεια Ν. Αιγαίου, όπως αναφέρει ο Περιφερειάρχης Ν. Αιγαίου σε επιστολή του προς τους Ιατρικούς Συλλόγους Κυκλάδων και Δωδεκανήσου.

Μέσω της επιστολής, ο κ. Χατζημάρκος επαναλαμβάνει όλες τις ενέργειες, στις οποίες έχει προβεί η περιφερειακή αρχή το τελευταίο διάστημα προκειμένου να συνδράμει έμπρακτα το έργο των δομών υγείας, κάνοντας επίσης γνωστό ότι την επόμενη εβδομάδα θα γίνει παραλαβή κάποιων ποσοτήτων ιατρικών υλικών, το μεγαλύτερο ποσοστό των οποίων θα λάβουν οι Ιατρικοί Σύλλογοι των νησιών.

Τέλος, δεν παραλείπει να τους ευχαριστήσει για την καθοριστική συμβολή και ανταπόκρισή τους στο κάλεσμα για εθελοντική εργασία στην υπηρεσία τηλεϊατρικής της Περιφέρειας Ν. Αιγαίου για όσο καιρό διαρκεί η πανδημία του κορωνοϊού.

(Visited 55 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*