Στην Κω θα συνεδριάσει το Περιφερειακό Συμβούλιο Ν. Αιγαίου

admin
03/09/2015 2:00
  •  
  •  
  •  

Με το μεταναστευτικό να βρίσκεται στην κορυφή της ατζέντας, συνεδριάζει στις 10 Σεπτεμβρίου στην Κω το Περιφερειακό Συμβούλιο Ν. Αιγαίου.

Η συνεδρίαση αναμένεται να ξεκινήσει στις 10:30 στο Διεθνές Συνεδριακό Κέντρο της Κω KICC, (Αίθουσα «Αίγλη»), που βρίσκεται στις εγκαταστάσεις του Ξενοδοχείου KIPRIOTIS VILLAGE (περιοχή Ψαλίδι), με 16 θέματα στην ημερήσια διάταξη.

Ανάμεσα σε αυτά, περιλαμβάνονται η σύναψη Προγραμματικής Σύμβασης για προγράμματα κατάρτισης ανέργων, επαγγελματιών και αυτοαπασχολούμενων στον νομό Κυκλάδων, ο καθορισμός ειδικοτήτων για την πρόσληψη προσωπικού με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου διάρκειας 8 μηνών και ο σχεδιασμός μέτρων Πολιτικής Προστασίας της Π.Ε. Δωδεκανήσου.

 

Αναλυτικά, η ημερήσια διάταξη έχει ως εξής:

ΘΕΜΑ 1ο Κατάθεση προτάσεων για το μεταναστευτικό πρόβλημα των νησιών της Δωδεκανήσου και εξέταση αιτημάτων Δήμων και σωμάτων ασφαλείας για στήριξη και καθορισμού Προϋπολογισμού για την αντιμετώπιση.

Εισηγητής: Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου κ. Γεώργιος Χατζημάρκος

 

ΘΕΜΑ 2ο 5η Τροποποίηση Προϋπολογισμού & Τεχνικού Προγράμματος Δωδεκανήσου 2015

Εισηγητής: Προϊστάμενος Διεύθυνσης Διοικητικών & Οικονομικών

Δωδεκανήσου, κ. Τριαντάφυλλος Καραγιάννης

 

ΘΕΜΑ 3ο Σύναψη Προγραμματικής Σύμβασης για προγράμματα κατάρτισης ανέργων, επαγγελματιών και αυτοαπασχολούμενων στον Νομό Κυκλάδων.

Εισηγητής: Εντεταλμένος Περιφερειακός Σύμβουλος Δια Βίου Μάθησης κ. Ανανίας Άγγελος

 

ΘΕΜΑ 4ο Καθορισμός Ειδικοτήτων για την πρόσληψη προσωπικού με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου διάρκειας 8 μηνών, 15 ατόμων.

Εισηγήτρια: Γενική Δ/ντρια Εσωτερικής Λειτουργίας Π.ΝΑ. κα. Αριστείδου Ευμορφία

 

ΘΕΜΑ 5ο Ορισμός Περιφερειακού Συμβούλου με τον αναπληρωτή του για την Κοινή Επιτροπή Παρακολούθησης για την Προγραμματική Σύμβαση «Μελέτη οδού Λιβάδι – Άγιος Ιωάννης και οριοθέτηση ρέματος Αυλόμωνα».

Εισηγητής: Αντιπεριφερειάρχης Κυκλάδων κ. Γεώργιος Λεονταρίτης

 

ΘΕΜΑ 6ο Έγκριση σύναψης Προγραμματικής Σύμβασης μεταξύ της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου και της Αστικής μη κερδοσκοπικής εταιρίας ΕΤΑΙ.ΠΡΟ.ΦΥ.ΚΑ και παραχώρηση οχημάτων για το έργο «Περιβαλλοντική προστασία του νησιού της Ρόδου και η εν γένει βελτίωση της ποιότητας ζωής της τοπικής κοινωνίας καθώς

και δράσεις για την αντιμετώπιση της ανεξέλεγκτης βόσκησης αιγοπροβάτων»

Εισηγητής: Πρόεδρος Οικονομικής Επιτροπής ΠΝΑ κ. Φιλήμωνας Ζαννετίδης

 

ΘΕΜΑ 7ο Έγκριση σύναψης Προγραμματικής Σύμβασης μεταξύ της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αιγαίου και του ΤΕΕ – Τμήμα Δωδεκανήσου για το έργο «Υλοποίηση υποστηρικτικών δράσεων του δασικού πλούτου και οργάνωση δασικών – γεωχωρικών δεδομένων στα Δωδεκάνησα»

Εισηγητής: Προϊστάμενος Διεύθυνσης Διοικητικών & Οικονομικών Δωδεκανήσου, κ. Τριαντάφυλλος Καραγιάννης

 

ΘΕΜΑ 8ο Έγκριση σύναψης Προγραμματικής Σύμβασης μεταξύ της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, του Υπουργείο Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων και του ΤΕΕ- Τμήμα Δωδεκανήσου για το έργο «Εργασίες για την ολοκλήρωση μεταγραφών στο Κτηματολόγιο Ρόδου»

Εισηγητής: Προϊστάμενος Διεύθυνσης Διοικητικών & Οικονομικών Δωδεκανήσου, κ. Τριαντάφυλλος Καραγιάννης

 

ΘΕΜΑ 9ο Έγκριση Προγραμματικής Σύμβασης μεταξύ της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου και του Δήμου Ρόδου για το έργο «Ηλεκτροφωτισμός γηπέδου Φανών».

Εισηγητής: Πρόεδρος Οικονομικής Επιτροπής ΠΝΑ κ. Φιλήμωνας Ζαννετίδης

 

ΘΕΜΑ 10ο Έγκριση σύναψης Διαβαθμιδικής Σύμβασης μεταξύ της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου και του Δήμου Ρόδου για το έργο «Συμπλήρωση δύο (2) λυόμενων αιθουσών στο ΕΠΑΛ Παραδεισίου Δήμου Ρόδου» προϋπολογισμού 50.000,00 €

Εισηγητής: Εντεταλμένος Περιφερειακός Σύμβουλος Δια Βίου Μάθησης κ. Ανανίας Άγγελος

 

ΘΕΜΑ 11ο Έγκριση σύναψης Διαβαθμιδικής Σύμβασης μεταξύ της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου και του Δήμου Ρόδου για το έργο «Προμήθεια ποδοσφαιρικού τάπητα και λοιπού εξοπλισμού για τις ανάγκες του γηπέδου ποδοσφαίρου της Ε.Π.Σ.Ρ. στις Αθλητικές Εγκαταστάσεις Καρακόνερου του Δήμου Ρόδου»

Εισηγητής: Προϊστάμενος Διεύθυνσης Διοικητικών & Οικονομικών Δωδεκανήσου, κ. Τριαντάφυλλος Καραγιάννης

 

ΘΕΜΑ 12ο Αλλαγή καταστατικού της Αστικής Μη Κερδοσκοπικής Εταιρείας Γαληνός.

Εισηγητής: Εντεταλμένος Περιφερειακός Σύμβουλος Δημόσιας Υγείας κ. Καραμαρίτης Νικόλαος

 

ΘΕΜΑ 13ο Αύξηση μετοχικού κεφαλαίου – συμμετοχή της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου στην ΑΜΚΕ ΓΑΛΗΝΟΣ για εξόφληση οφειλών στο ΝΑΤ.

Εισηγητής: Εντεταλμένος Περιφερειακός Σύμβουλος Δημόσιας Υγείας κ. Καραμαρίτης Νικόλαος

 

ΘΕΜΑ 14ο Σχεδιασμός μέτρων Πολιτικής Προστασίας της Π.Ε. Δωδεκανήσου.

Εισηγητής: Αντιπεριφερειάρχης Δωδεκανήσου κ. Κόκκινος Χαράλαμπος

 

ΘΕΜΑ 15ο Επικύρωση πρακτικών 8ης/28-7-2015 συνεδρίασης Περιφερειακού Συμβουλίου.

 

ΘΕΜΑ 16ο Λήψη απόφασης για ορισμό τόπου συνεδρίασης του επόμενου Περιφερειακού Συμβουλίου.

(Visited 7 times, 1 visits today)