Στη Ρόδο ο Χρήστος Σταϊκούρας

 
 
 

Τη Ρόδο επισκέφθηκε ο Χρήστος Σταϊκούρας, εκπροσωπώντας επίσημα τη ΝΔ που προετοιμάζεται για τις εθνικές εκλογές στις 20 Σεπτεμβρίου.

Τον κ. Σταϊκούρα υποδέχθηκε ο αντιπεριφερειάρχης Γιάννης Φλεβάρης, ο οποίος του μετέφερε τις θέσεις του περιφερειάρχη Γιώργου Χατζημάρκου και της Περιφέρειας Ν. Αιγαίου για τα μεγάλα και ανοιχτά ζητήματα των νησιών, ζητώντας από τον πρώην αναπληρωτή υπουργό Οικονομικών να εντάξει η ΝΔ στο πρόγραμμά της συγκεκριμένες προτάσεις και να δώσει λύσεις για το μεταναστευτικό.

Ο κ. Φλεβάρης ζήτησε, επίσης, μέτρα νησιωτικότητας και δράσεις για την υγεία, την εκπαίδευση, την κοινωνική μέριμνα, την πολιτική προστασία, τα έργα υποδομής και τον τομέα της ασφάλειας των πολιτών, της ευταξίας και της αποτελεσματικής φύλαξης των συνόρων, την ενέργεια και τους φυσικούς πόρους, τις μεταφορές και την ακτοπλοΐα.

Από την πλευρά του, ο κ. Σταϊκούρας ανέφερε ότι η ΝΔ και ο ίδιος συμφωνούν με τα θέματα που θέτει η Περιφέρεια Ν. Αιγαίου και θα καταβάλλουν προσπάθειες, προκειμένου να τα υποστηρίξουν προγραμματικά και πολιτικά. «Η ΝΔ θα έχει ανοιχτά αυτιά στα αιτήματα της Περιφέρειας» δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Σταϊκούρας.

Σημειώνεται ότι τον κ. Σταϊκούρα συνόδευαν κατά την επίσκεψή του στην Περιφέρεια ο περιφερειάρχης της ΝΔ Τάκης Μιχαήλου, η πρόεδρος της ΝΟΔΕ Νατάσα Βενετοκλή, ο βουλευτής της ΝΔ Μάνος Κόνσολας, ο πρώην βουλευτής και πολιτευτής Βασίλης Υψηλάντης, ο πολιτευτής και δημοτικός σύμβουλος Στέφανος Δράκος, ο δημοτικός σύμβουλος Στέφανος Κυριαζής, ο πρώην βουλευτής Βασίλης Χρύσης, μέλη της ΝΟΔΕ και στελέχη της ΝΔ. Παρόντες ήταν επίσης οι περιφερειακοί σύμβουλοι κ.κ. Κάλλιστος Διακογεωργίου, Μιχάλης Μπαριανάκης, και Χρήστος Μπάρδος.

(Visited 20 times, 1 visits today)
Latest Post

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*