Συλλυπητήριες δηλώσεις Χατζημάρκου, Λεονταρίτη Κόκκινου και Σωτρίλλη για την απώλεια του Λουκά Κωτσαδάμ

  •  
  •  
  •  

Τα συλλυπητήρια τους, μέσω σχετικών δηλώσεων, για την απώλεια του Λουκά Κωτσαδάμ εξέφρασαν ο περιφερειάρχης Ν. Αιγαίου Γιώργος Χατζημάρκος, ο αντιπεριφερειάρχης Κυκλάδων Γιώργος Λεονταρίτης, ο αντιπεριφερειάρχης Δωδεκανήσου Χαράλαμπος Κόκκινος και ο πρόεδρος του περιφερειακού συμβουλίου Ν. Αιγαίου Θωμάς Σωτρίλλης.

Όλοι τους εξήραν την προσωπικότητα του, τη συνέπεια που έδειξε στην υπεράσπιση των ιδεών του και την ουσιαστική παρουσία του στην πολιτική και την αυτοδιοίκηση.

 

Γιώργος Χατζημάρκος (περιφερειάρχης Ν. Αιγαίου)

Τον Λουκά Κωτσαδάμ τον γνώρισα και συνδέθηκα μαζί του με ειλικρινή  φιλία πολύ προτού ασχοληθώ με τα κοινά και συναντήθηκα μαζί του σε πολλούς χώρους μετά την ενασχόλησή μου με την πολιτική. Θαύμασα την συνέπεια του και θα κρατήσω στην μνήμη μου την αγωνιστικότητα και το χαμόγελό του.

Ο  Λουκάς Κωσταδάμ που τόσο πρόωρα έφυγε από τη ζωή, μετά από σκληρή και άνιση μάχη με την ασθένεια, υπερασπίστηκε με πάθος τις ιδέες του και πάλεψε γι’ αυτές ως το τέλος, αφήνοντας πολύ έντονο το αποτύπωμά του στα πολιτικά, αυτοδιοικητικά και συνδικαλιστικά πράγματα του τόπου μας.

Εκφράζω τα θερμά μου συλλυπητήρια στην οικογένειά του και τους οικείους του.

 

Γιώργος Λεονταρίτης (αντιπεριφερειάρχης Κυκλάδων)
Αξιοπρεπής, ουσιαστικός, διακριτικός ο Λoυκάς Κωτσαδάμ θα μείνει στη μνήμη όλων μας. Τον αποχαιρετούμε με όλη μας την αγάπη και εκτίμηση.
Εκφράζω τη βαθιά λύπη μου, για το θάνατο του συναδέλφου που διέπρεψε και αγωνίστηκε αφήνοντας έντονο αποτύπωμα. Αποτέλεσε παράδειγμα Ηθικής και Μαχητικότητας!
Με Αξιοπρέπεια μέχρι τελευταία στιγμή έδινε «μάχες» υπηρετώντας το όραμα του για το Νότιο Αιγαίο σεβόμενος το θεσμό και τους πολίτες που τον επέλεξαν. Το Περιφερειακό Συμβούλιο από σήμερα είναι φτωχότερο.
Λουκά, υπήρξες ένας αταλάντευτος αγωνιστής της αριστεράς, που υπηρέτησε με ανιδιοτέλεια και συνέπεια τις αξίες και τα ιδανικά του.
Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα σε σκεπάσει.

 

 

Χαράλαμπος Κόκκινος (αντιπεριφερειάρχης Δωδεκανήσου)

Εκφράζω τα θερμά μου συλλυπητήρια στην οικογένεια του Λουκά Κοτσαδάμ και την θλίψη μου για τον θάνατό του. Ο Λουκάς Κοτσαδάμ, πιστός στις ιδέες, του έδινε πολιτικές μάχες καθημερινά στον χώρο της αυτοδιοίκησης και του συνδικαλισμού και πρωτοστάτησε σε ευρύτερους κοινωνικούς αγώνες. Θα μείνει στην μνήμη μας για το ήθος του και τον δυναμικό του χαρακτήρα που υπερασπίστηκε με πάθος τις ιδέες του. Καλό ταξίδι Λουκά…

 

Θωμάς Σωτρίλλης (πρόεδρος περιφερειακού συμβουλίου Ν. Αιγαίου)

Συναγωνιστή Κωτσαδάμ,

Φίλε Λουκά,

Αν και σύντομη η διαδρομή σου από τα έδρανα του Περιφερειακού Συμβουλίου, η παρουσία σου ήταν έντονη και οι παρεμβάσεις σου ακριβείς.

Η πορεία σου όμως στα δημόσια και κομματικά όργανα είναι ανεξίτηλη και αφήνεις το στίγμα σου.

Πιστεύω ότι ο δρόμος που χάραξες σαν συνδικαλιστής και διεκδικητής των πραγμάτων, να είναι οδηγός, κίνητρο και παράδειγμα για τους επόμενους.

Η απώλειά σου είναι απώλεια και για μας.

Πάντα θα σε θυμόμαστε με αγάπη και εκτίμηση.

Αιωνία σου η μνήμη.

(φωτό: dimokratiki.gr)

 

 

 

(Visited 7 times, 1 visits today)