Γ. Χατζημάρκος: Σήμερα τιμούμε τους αγώνες των προγόνων μας και την πίστη μας

Άκης Αξαόπουλος
25/03/2020 2:08
  •  
  •  
  •  

 

Σήμερα, τιμούμε τους Αγώνες των προγόνων μας, τιμούμε την Πίστη μας, με μία μεγάλη δέσμευση, ατομική και συλλογική: ότι και η δική μας γενιά θα νικήσει το δικό της πόλεμο.

«Σήμερα είναι μέρα διπλής γιορτής για τον Ελληνισμό. Γιορτή της Πίστης μας. Της Ορθοδοξίας. Και γιορτή της μνήμης των αγώνων του Έθνους. Για πρώτη φορά, χωρίς εορταστικές εκδηλώσεις λόγω των συνθηκών, ο καθένας μας, η καθεμιά από εμάς γιορτάζει εσωτερικά και στρέφει το βλέμμα του/της στην Ιστορία μας, αναζητώντας δύναμη και απαντήσεις. Και η Ιστορία μας πάντα μας έδινε σε αυτές τις δύσκολες στιγμές και τα δύο. Τιμούμε τους Αγώνες των προγόνων μας, τιμούμε την Πίστη μας σήμερα, με μία μεγάλη δέσμευση, ατομική και συλλογική: ότι και η δική μας γενιά θα νικήσει το δικό της πόλεμο. Μένουμε όρθιοι με επιμονή, με αποφασιστικότητα, με προσήλωση στον στόχο, μέχρι να έρθει η νίκη. Χρόνια Πολλά!».

(Visited 28 times, 1 visits today)

One Comment

  1. Τοτε οι ελληνες πιασανε οπλα και πολεμουσαν να απελευθερωθουν σπο τυραννικο καθεστος. Ο τορκοσς ενοειται τους ονομασε επαναστατες και παρανομοι και οτι αλλο.. δινανε ομως σημασια στα γαυγισματα ενος διεφθαρμενου και τυραννικου κρατους; καμια! Σημερα, για λιγα κα ψευτικα δολωματα την ελλαδα και το εθνος την πουλησανε παλι σε σκλαβια ακομα χειροτερη απο την οθωμανικη!
    και σημερα σκεφτειτε οτι το <> της κατοχης σας εχει φυλακισει στα σπιτια σας με γελοιες καιπλαστες δικαιολογιες μιας νοσου , με φτιαχτο πανικο, να σας περασουνε τα χαρτηρια των αχορταγων τραπεζιτων για ακομα παραπανω εξουσια και πλουτο.
    οι ελληνες του ’21 δεν θα τα δεχοντουσαν αυτα ουτε για ενα λεπτο. σημερα; που πηγαν;;

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.