Μήνυμα Λαϊκής Συσπείρωσης για το πρώτο κρούσμα κορωνοϊού στο Νότιο Αιγαίο: «Ψυχραιμία και θάρρος»

Newsroom
20/03/2020 12:28
 
 
 

 

Μήνυμα μαχητικότητας, αλλά και αισιοδοξίας στέλνει η Λαϊκή Συσπείρωση Ν. Αιγαίου, με αφορμή την εκδήλωση του πρώτου κρούσματος στο Νότιο Αιγαίο και πιο συγκεκριμένα στην Κάρπαθο.

Αφού εύχεται στην ασθενή γρήγορη ανάρρωση, εκφράζει την συμπαραστάσή της σε όλους τους νησιώτες, τονίζοντας ότι «θα βγούμε νικητές» από την πανδημία. Ταυτόχρονα, καλεί κυβέρνηση και περιφερειακή αρχή να εξαντλήσουν κάθε δυνατότητα υγειονομικής θωράκισης των πολιτών.

Το μήνυμα της Λαϊκής Συσπείρωσης Ν. Αιγαίου:

Ήδη το πρώτο κρούσμα κορωνοϊού στην Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου παρουσιάστηκε στην Κάρπαθο. Στέλνουμε τις πιο θερμές ευχές της Λαϊκής Συσπείρωσης για γρήγορη ανάρρωση της ασθενούς. Ευχόμαστε κουράγιο στους πατριώτες μας που ζουν στο ακριτικό αυτό νησί του Αιγαίου, για να ξεπεράσουν το πρόβλημα της πανδημίας.

Συμπαραστεκόμαστε στο λαό όλων των νησιών της Περιφέρειας, αντιμετωπίζουμε μαχητικά κι αυτή τη δυσκολία και θα βγούμε νικητές.

Καλούμε την κυβέρνηση και την Περιφέρεια να εξαντλήσει κάθε δυνατότητα θωράκισης του λαού των νησιών με το απαραίτητο ιατρικό, νοσηλευτικό προσωπικό και φαρμακευτικό και άλλο υλικό.

Στέλνουμε μήνυμα αισιοδοξίας, αλληλεγγύης. Ψυχραιμία και θάρρος.

(Visited 187 times, 1 visits today)
Latest Post

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*