Οι εξελίξεις του Μεταναστευτικού – Προσφυγικού ζητήματος στο Περιφερειακό Συμβούλιο

Newsroom
19/02/2020 12:17
  •  
  •  
  •  

 

Πρώτο θέμα της ημερήσιας διάταξης του Περιφερειακού Συμβουλίου Νοτίου Αιγαίου, που θα συνεδριάσει την ερχόμενη Τρίτη 25 Φεβρουαρίου στη Ρόδο, θα είναι οι πρόσφατες εξελίξεις στο Μεταναστευτικό – Προσφυγικό ζήτημα.

Επίσης:
*Θα εγκριθεί η σύναψη προγραμματικών συμβάσεων μεταξύ της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου και των Δήμων Αντιπάρου και Κύθνου για έργα που αφορούν σε κατασκευή, αναβάθμιση και αντικατάσταση δικτύων ύδρευσης σε οικισμούς των δύο προαναφερόμενων νησιών.
* Θα εγκριθεί η τροποποίηση προγραμματικών συμβάσεων για τα Υδατοδρόμια Αµοργού, Νάξου, Θήρας και Μυκόνου, καθώς και η τροποποίηση της προγραμματικής σύμβασης για την εκπόνηση µελέτης ∆ηµοτικού Σφαγείου µε Βιοκλιµατικά Κριτήρια στη Μήλο.
*Θα εγκριθεί η 2η τροποποίηση Σύµβασης ∆ιαβαθµιδικής Συνεργασίας µεταξύ της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου και του ∆ήµου Μυκόνου για το έργο «Κατασκευή Βρεφονηπιακού Σταθµού ν. Mυκόνου».

 

(Visited 28 times, 1 visits today)
Error: GraphComment couldn't be load because your settings are invalid. Please visit your admin panel and go to the GraphComment section and enter a valid website URL/ID.