Γ. Φλεβάρης για Κόκκινο: «Να εγκαταλείψει κάθε φιλοδοξία για δημιουργία αντάρτικου»

admin
30/07/2015 12:59
 
 
 

«Δούρειο ίππο της αντίδρασης και της εσωκομματικής αντιπολίτευσης» χαρακτηρίζει τον κ. Κόκκινο ο αντιπεριφερειάρχης Γιάννης Φλεβάρης, σχολιάζοντας τις ανακοινώσεις του αντιπεριφερειάρχη Δωδεκανήσου.

Μάλιστα, προτρέπει τον κ. Κόκκινο «να εγκαταλείψει και κάθε φιλοδοξία για δημιουργία αντάρτικου στην Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και να αφήσει όσους θέλουν και μπορούν, να κοιτάξουν μπροστά».

 

Το πλήρες περιεχόμενο της δήλωσης του κ. Φλεβάρη έχει ως εξής:

«Ως δούρειος ίππος της αντίδρασης και της εσωκομματικής αντιπολίτευσης εμφανίζεται ο κ. Χαράλαμπος Κόκκινος, με τις δηλώσεις του σχετικά με τα υδατοδρόμια.

“Να τα φορτώσουμε όλα στον κόκορα”! Αυτό φαίνεται να πιστεύει ο κ. Κόκκινος, από όσα αναφέρει στην επιστολή του. Η λογική της γραφειοκρατίας και του κρατισμού, που η χώρα έχει πληρώσει πολύ ακριβά επί δεκαετίες, δεν έχει θέση στην σύγχρονη Ελλάδα. Όλοι το γνωρίζουν και όλοι το έχουν πλέον παραδεχτεί, από όποιον πολιτικό χώρο κι αν προέρχονται. Ο κ. Κόκκινος φαίνεται όμως να το αγνοεί.

Ας αφήσει λοιπόν την αλληλογραφία και την “συνεννόηση” με τα υπουργεία, διότι όλοι γνωρίζουμε πώς αντιλαμβάνονται την νησιωτικότητα στο αθηνοκεντρικό κράτος.

Καλό θα ήταν να εγκαταλείψει και κάθε φιλοδοξία για δημιουργία αντάρτικου στην Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και να αφήσει όσους θέλουν και μπορούν, να κοιτάξουν μπροστά. Η ανάπτυξη των νησιών και του τόπου μας περνά μέσα από πρωτοβουλίες της αυτοδιοίκησης και όλων όσων έχουμε εκλεγεί γι’ αυτόν τον σκοπό: να οδηγήσουμε τον τόπο μας μπροστά.

Ο κ. Κόκκινος πρέπει να γνωρίζει ότι για να λειτουργήσουν τα υδατοδρόμια, πέραν του δικού μας σχεδιασμού, χρειάζεται και προσέλκυση επενδυτών. Αυτό είναι διαχρονικά το πρόβλημα της χώρας. Αυτό πρέπει να παλέψουμε.

Σε μια περίοδο που δεν έχουμε άλλη διέξοδο και άλλη ευκαιρία από το να δημιουργήσουμε ανάπτυξη, η Ελλάδα και ο νησιωτικός χώρος – ειδικά τώρα, μετά την κατάργηση αμαχητί από κοινοβουλευτική υποστήριξη και κομματικούς χώρους του ειδικού φορολογικού καθεστώτος των νησιών – στρέφουν τις τελευταίες τους ελπίδες στην Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου. Έχοντας πλήρη συναίσθηση της ευθύνης που πέφτει στους ώμους μας, να οδηγήσουμε τον τόπο μας και την χώρα στην ανάπτυξη, απομονώνουμε όσους επιχειρούν να ανακόψουν, για τους δικούς τους λόγους , αυτήν την πορεία και προχωράμε μπροστά…».

 

(Visited 21 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*