44 παραγωγοί από τις Κυκλάδες και τα Δωδεκάνησα στο 11ο Φεστιβάλ Μελιού

Newsroom
09/12/2019 10:56
 
 
 

Έντεκα νησιά εκπροσώπησαν τις Κυκλάδες στο 11ο Φεστιβάλ Μελιού και Προϊόντων Μέλισσας που πραγματοποιήθηκε από τις 6 μέχρι τις 8 Δεκεμβρίου στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας.

Ειδικότερα, στο περίπτερο της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, φιλοξενήθηκαν 44 παραγωγοί από τη Σύρο, την Τήνο, την Νάξο, τη Σαντορίνη, την Κέα, την Κύθνο, τη Σέριφο, την Κίμωλο, την Άνδρο, την Πάρο, την Αμοργό, τη Ρόδο, την Κάλυμνο, τη Λέρο, την Αστυπάλαια, την Κάρπαθο, την Κάσο κα τη Νίσυρο.

Το παρών στα εγκαίνια του Φεστιβάλ έδωσε ο Αντιπεριφερειάρχης Πρωτογενή Τομέα Φιλήμονας Ζαννετίδης, ο οποίος μαζί με την Υφυπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Φωτεινή Αραμπατζή είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με τους παραγωγούς των νησιών για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν. Μάλιστα, η κα Αραμπατζή ζήτησε από τον Αντιπεριφερειάρχη να έχουν μία νέα συνάντηση στο υπουργείο την προσεχή εβδομάδα, όπου μαζί με τους επιτελείς του, θα συζητήσουν εκτενέστερα όλα τα επιμέρους θέματα που απασχολούν τους παραγωγούς.


Μετά το πέρας των εγκαινίων ο κ. Ζαννετίδης δήλωσε: «Συνεχίζουμε την προσπάθεια μας σε συνεργασία με τους παραγωγούς μας να αναδεικνύουμε και να προβάλουμε τα προϊόντα μας. Το υπέροχο μέλι των νησιών μας προβάλλεται αυτές τις μέρες και οι επισκέπτες της έκθεσης έχουν την ευκαιρία να το δοκιμάσουν και να το προμηθευτούν.Χαίρομαι όμως ιδιαίτερα γιατί φέτος στα περίπτερα μας υπάρχουν και νέοι παραγωγοί που συμμετέχουν με τα υπέροχα προϊόντα τους. Είμαστε και θα συνεχίσουμε να είμαστε δίπλα τους και θα τους στηρίζουμε».

(Visited 258 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*