Στο 11ο Φεστιβάλ Ελληνικού Μελιού και Προϊόντων Μέλισσας η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου

melissokomos kypseli
Άκης Αξαόπουλος
28/08/2019 2:12
  •  
  •  
  •  

 

Με δικό της περίπτερο πρόκειται να συμμετέχει η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου στο 11ο Φεστιβάλ Ελληνικού Μελιού και Προϊόντων Μέλισσας που θα διεξαχθεί στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας στον Πειραιά στις 6, 7 και 8 Δεκεμβρίου.

Στόχος της Περιφερειακής αρχής είναι η προβολή και προώθηση του Νοτιοπελαγίτικου μελιού και των προϊόντων μέλισσας στο εμπορικό κοινό και τους χώρους μαζικής εστίασης, καθώς και η ανάδειξη του πλούτου και της μοναδικής ποιότητας των μελισσοκομικών προϊόντων του Νοτίου Αιγαίου στο ευρύ κοινό.

Επιπλέον, μέσω της δράσης αυτής, δίνεται στους παραγωγούς της Περιφέρειας, η ευκαιρία σύναψης εμπορικών και επιχειρηματικών συμφωνιών με επιχειρήσεις παραγωγής και διακίνησης μελισσοκομικών προϊόντων και εξοπλισμού.

Το Φεστιβάλ θα πλαισιωθεί και φέτος από παράλληλες εκδηλώσεις και Συνέδρια που σκοπό έχουν την ενημέρωση των ενδιαφερομένων για εξειδικευμένα θέματα μελισσοκομίας.

Καλούνται όσοι επιθυμούν να έχουν παρουσία μέσω της συμμετοχής τους στο περίπτερο που πρόκειται να μισθώσει η Περιφέρεια, να το δηλώσουν έως την Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου 2019 στην σχετική φόρμα που υπάρχει στην ιστοσελίδα http://www.pnai.gov.gr/Arthro.aspx?a=11112.

Η επιλογή των εκθετών θα γίνει βάσει κριτηρίων και ελέγχου των δηλωθέντων στοιχείων. Με ποινή αποκλεισμού συμμετοχής θα απορριφθούν, μετά από έλεγχο, όσοι δεν πληρούν τις προϋποθέσεις. Επίσης, με ποινή αποκλεισμού θα απορρίπτονται από επόμενες Εκθέσεις, όσοι δηλώσουν σε πρώτη φάση συμμετοχή στην Έκθεση και στη συνέχεια ακυρώσουν.

Διευκρινίζεται πως μετά την 16/9/2019 καμία δήλωση δεν θα γίνει δεκτή.

Επίσης ενημερώνουμε τους υποψήφιους συμμετέχοντες ότι σημαντικό ρόλο στην επιλογή και στην τοποθέτησή τους στα περίπτερα της Περιφέρειας θα διαδραματίσει η κατοχή Αναλύσεων Ποιοτικού Ελέγχου του Μελιού (Βοτανική προέλευση και ποιοτικά χαρακτηριστικά).

Πληροφορίες στο τηλέφωνο 2281082380 (κ. Ντίνα Βλάχου-Προϊσταμένη Τμήματος Προβολής και Προώθησης Αγροτικών Προϊόντων για την Περιφερειακή Ενότητα Κυκλάδων).

(Visited 148 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.