Συνεργασία Χατζημάρκου με την νέα πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Τουρισμού

Άκης Αξαόπουλος
16/07/2019 2:41
  •  
  •  
  •  

 

Συνεργασία με την νέα πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Τουρισμού είχε χθες ο περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου Γιώργος Χατζημάρκος.

Στην συνάντηση που έγινε στο Υπουργείο, συμμετείχαν ο Υπουργός Τουρισμού Χάρης Θεοχάρης, ο Δωδεκανήσιος Υφυπουργός Μάνος Κόνσολας και ο νέος Γενικός Γραμματέας Κώστας Λούλης.
Αφού συνεχάρη τους κ.κ. Θεοχάρη, Κόνσολα και Λούλη για την ανάληψη των καθηκόντων τους, ο περιφερειάρχης επεσήμανε στον Υπουργό Τουρισμού πόσο σημαντική είναι για τα νησιά του Νοτίου Αιγαίου η παρουσία του Μάνου Κόνσολα στην ηγεσία του Υπουργείου. Όπως είπε, «αυτό δίνει στα νησιά την αισιοδοξία ότι ένας πολιτικός, προερχόμενος από την πιο τουριστική Περιφέρεια της χώρας, έχει θέση και ρόλο στον φορέα διαμόρφωσης των πολιτικών που αφορούν τον τουρισμό. Οι νησιώτες αυτό το αντιλαμβάνονται ως δικαίωση της δικής τους δουλειάς και της συνεισφοράς τους στον ελληνικό τουρισμό».

Ειδικότερα, ο κ. Χατζημάρκος δήλωσε:
«Για τα νησιά του Νοτίου Αιγαίου, ο τουρισμός είναι το οξυγόνο. Με τον Υπουργό Τουρισμού Χάρη Θεοχάρη και τον Υφυπουργό Τουρισμού Μάνο Κόνσολα, μας ενώνει ο κοινός στόχος της μεγιστοποίησης των αποτελεσμάτων αυτού του κλάδου της οικονομίας μας, στην κοινωνία.
Οι Κυκλάδες και η Δωδεκάνησος, στον τουρισμό, είναι η ατμομηχανή της Ελλάδας και μας περιμένει πολλή δουλειά για να τρέξουμε τις πολιτικές αυτές που θα φέρουν ακόμα καλύτερα αποτελέσματα.
Η αισιοδοξία στηρίζεται στις ικανότητες των ανθρώπων μας, πολύ περισσότερο, για εμάς, όταν ένας συμπατριώτης μας βρίσκεται στο τιμόνι του Υπουργείου».
Κατά τη διάρκεια της συνάντησης συμφωνήθηκε να χτιστεί ένας δίαυλος στενής συνεργασίας ανάμεσα σε όλες τις υπηρεσίες και τους εποπτευόμενους από το Υπουργείο Τουρισμού φορείς και στην Περιφέρεια και αμέσως μετά τις προγραμματικές δηλώσεις της νέας κυβέρνησης, να προγραμματιστεί επίσκεψη του Υπουργού και του Υφυπουργού Τουρισμού στην Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου.

(Visited 31 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.