Περιοδεία Κόκκινου στη Σαντορίνη

Άκης Αξαόπουλος
21/04/2019 3:09
  •  
  •  
  •  

Το νησί της Σαντορίνης ήταν ο πρώτος σταθμός της περιοδείας του Χαράλαμπου Κόκκινου στις Κυκλάδες.

Ο αντιπεριφερειάρχης Δωδεκανήσου και υποψήφιος περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου και επικεφαλής του συνδυασμού «Πνοή Δημιουργίας Νοτίου Αιγαίου», είχε επαφές με πολίτες του νησιού, ενώ ασχολήθηκε και με οργανωτικά θέματα για τις περιφερειακές εκλογές με τα στελέχη του συνδυασμού του. Επίσης, παραχώρησε συνέντευξη στα τοπικά ΜΜΕ.

Σύμφωνα με σχετικό δελτίο Τύπου, κατά την περιοδεία του στο νησί, ο κ. Κόκκινος «διαπίστωσε αδράνεια για τα απαραίτητα έργα στο “τραυματισμένο” από τις ακραίες καιρικές συνθήκες λιμάνι του Αθηνιού και την παρακείμενη σε αυτό οδοποιία που έχει υποστεί μεγάλες ζημιές».
«Δεν υλοποιήθηκαν αιτήματα και μελέτες που αφορούν επαρκή χρηματοδότηση από την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου για έργα οδοποιίας και συγχρόνως είναι άγνωστο πότε θα υλοποιηθούν οι μελέτες που θα προστατέψουν την Καλντέρα από κατολισθήσεις και τη φθορά της από ακραία καιρικά φαινόμενα» αναφέρει το δελτίο Τύπου, μέσω του οποίου ο κ. Κόκκινος καλεί τους αρμόδιους να αναλάβουν τις ευθύνες τους «πριν είναι αργά».

(Visited 31 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.