Περιοδεία Ντουνιαδάκη στη Σύρο

 
 
 

Τριήμερη περιοδεία στη Σύρο πραγματοποίησε ο υποψήφιος περιφερειάρχης της Λαϊκής Συσπείρωσης Νοτίου Αιγαίου Γιάννης Ντουνιαδάκης.

Σταθμοί της περιοδείας του κ. Ντουνιαδάκη ήταν η Ακαδημία Εμπορικού Ναυτικού του νησιού, το Λιμεναρχείο και το Επιμελητήριο Κυκλάδων, ενώ πραγματοποίησε συνάντηση με τους υποψήφιους της Λαϊκής Συσπείρωσης στον Δήμο και την Περιφέρεια.

Στην ΑΕΝ Σύρου, το κλιμάκιο της Λαϊκής Συσπείρωσης συναντήθηκε με τον Διοικητή της σχολής κ. Καραμήτσα, τον αναπληρωτή Διευθυντή, καθώς και το εκπαιδευτικό και πολιτικό προσωπικό, οι οποίοι τους ενημέρωσαν σχετικά με την ποιότητα των σπουδών της σχολής και την επαγγελματική αποκατάσταση των αποφοίτων.

ntouniadakis syros 3

Συνάντηση με τον Λιμενάρχη Σύρου και πρόεδρο της Ένωσης Προσωπικού Λιμενικού Σώματος Κυκλάδων κ. Βαμβακούση είχε το κλιμάκιο της περιφερειακής παράταξης του ΚΚΕ στο Λιμεναρχείο της Σύρου. Εκεί η συζήτηση περιστράφηκε γύρω από τα έργα αναβάθμισης του λιμανιού που είναι σε εξέλιξη, το master plan του λιμανιού της Ερμούπολης και τα ζητήματα περιβαλλοντικής προστασίας του θαλάσσιου χώρου. Επίσης, συζητήθηκε το πρόβλημα διαμονής των λιμενικών υπαλλήλων στη Μύκονο, ένα ζήτημα που αντιμετωπίζει η πλειονότητα των δημοσίων υπαλλήλων «στο Νησί των Ανέμων».

ntouniadakis syros 4

Τέλος, το κλιμάκιο της Λαϊκής Συσπείρωσης είχε μια σύντομη συνάντηση και με τον Διοικητή της 6ης ΠΕΔΙΛ- ΕΛ.ΑΚΤ. κ. Γκύζη.

Η περιοδεία ολοκληρώθηκε με συνάντηση στο Επιμελητήριο Κυκλάδων, όπου ο πρόεδρος του φορέα κ. Ρούσσος, η Γ.Γ. του Δ.Σ. κα Βακονδίου και στελέχη του Επιμελητηρίου παρουσίασαν τα επιχειρηματικά προγράμματα που διαχειρίζονται τα τελευταία χρόνια και την προσπάθεια που γίνεται να την ανάδειξη των μικρότερων επιχειρήσεων της Περιφέρειας.

ntouniadakis syros 1

Από την πλευρά της Λαϊκής Συσπείρωσης αναδείχθηκε η ανάγκη στήριξης των διεκδικήσεων των αυτοαπασχολούμενων και μικρών επιχειρηματιών, μαζί με τους εργαζόμενους που βιώνουν την δυσβάσταχτη φορολογία από το κράτος, αλλά και τον ανταγωνισμό με τις μεγάλες επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στο Νότιο Αιγαίο.

Οι επικεφαλής σε Περιφέρεια και Δήμο Σύρου-Ερμούπολης κ.κ. Ντουνιαδάκης και Καΐλης είχαν συνάντηση και με τους υποψήφιους της Λαϊκής Συσπείρωσης που συμμετέχουν στα ψηφοδέλτια των δημοτικών και περιφερειακών εκλογών, με τους οποίους έγινε μια γόνιμη κουβέντα γύρω από τις θέσεις της Λαϊκής Συσπείρωσης για την τοπική διοίκηση.

ntouniadakis syros 5

Η περιοδεία του υποψήφιου Περιφερειάρχη της Λαϊκής Συσπείρωσης ολοκληρώθηκε την Πέμπτη 10 Μαρτίου με περιοδεία στην Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, όπου συνάντησε και συνομίλησε με τους εργαζόμενους της υπηρεσίας και με περιοδεία στα εμπορικά μαγαζιά του κέντρου της Ερμούπολης.

laiki syspeirosi 2019

(Visited 15 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*