Στο Επιμελητήριο Κυκλάδων ο υποψήφιος περιφερειάρχης του ΚΚΕ Γιάννης Ντουνιαδάκης

 
 
 

Το Επιμελητήριο Κυκλάδων επισκέφθηκε χθες ο υποψήφιος περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου με τη «Λαϊκή Συσπείρωση Ν. Αιγαίου», υποναύαρχος ε.α. Γιάννης Ντουνιαδάκης, στο πλαίσιο της προεκλογικής εκστρατείας του.

Ο κ. Ντουνιαδάκης (τον οποίο συνόδευαν οι υποψήφιοι του συνδυασμού κα Έφη Συμεωνίδου, κ. Νικόλας Καΐλης και κ. Γιάννης Δεναξάς) συναντήθηκε με τον πρόεδρο του Επιμελητηρίου Κυκλάδων κ. Γιάννη Ρούσσο, την Γ.Γ. του Δ.Σ. κα Αλοϊσία-Άννα Βακονδίου καθώς και με στελέχη του φορέα, οι οποίοι προχώρησαν σε παρουσίαση του θεσμικού ρόλου του Επιμελητηρίου Κυκλάδων, των υποδομών και του έργου του.

Ο κ. Ρούσσος επισήμανε πως το Επιμελητήριο Κυκλάδων μέσα από τα αναπτυξιακά προγράμματα, τα οποία διαχειρίζεται τα τελευταία χρόνια, έχει αποκτήσει εξαιρετικά υψηλή τεχνογνωσία την οποία θα μπορούσε να αξιοποιήσει μέσα από συνέργειες και η Περιφέρεια με στόχο την ενίσχυση της επιχειρηματικότητας στις Κυκλάδες και κυρίως των μικρότερων επιχειρήσεων.

Από την πλευρά του, ο κ. Ντουνιαδάκης δήλωσε φανερά εντυπωσιασμένος από το υψηλό επίπεδο τεχνογνωσίας και υποδομών του φορέα, δηλώνοντας παράλληλα πως στόχος της «Λαϊκής Συσπείρωσης» είναι να σταθεί δίπλα στους αυτοαπασχολούμενους και τους μικροεπιχειρηματίες που δίνουν τεράστιο αγώνα για την επιβίωσή τους. Επίσης, δεν παρέλειψε να εξάρει τις προσπάθειες του Επιμελητηρίου για τη δημιουργία ενός υγιούς και ανταγωνιστικού κλίματος προς την κατεύθυνση αυτή.

(Visited 18 times, 1 visits today)
Latest Post

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*