Υποψήφιος με τον Μανώλη Γλυνό ο Γιάννης Κουφού

 
 
 

Την υποψηφιότητα του Γιάννη Κουφού ανακοίνωσε η παράταξη «Συμμαχία Νοτίου Αιγαίου».

Ο Γιάννης Κουφού με την πλούσια συνδικαλιστική δράση του και την έμπρακτη αγάπη για τον τόπο του, αποδέχθηκε την πρόσκληση του υποψήφιου περιφερειάρχη Μανώλη Γλυνού, να παλέψει για το κοινό καλό και στον Β’ Βαθμό Αυτοδιοίκησης.

Από την πλευρά του, ο υποψήφιος περιφερειάρχης Ν. Αιγαίου, τον καλωσόρισε στην παράταξη δηλώνοντας: «Καλωσορίζουμε στην “Συμμαχία Νοτίου Αιγαίου” τον Γιάννη Κουφού, οποίος με αφοσίωση, αγάπη και ανιδιοτέλεια προσφέρει όλα αυτά τα χρόνια τις υπηρεσίες του στην κοινωνία, τόσο μέσα από την συνδικαλιστική του δράση, όσο και μέσα από την ενασχόλησή του με τα κοινά. Η εμπειρία και οι γνώσεις του είναι πολύτιμες για την επίτευξη του στόχου μας∙ Να αξιοποιήσουμε την τελευταία ευκαιρία που δίνεται για να ακολουθήσουμε τους ρυθμούς ανάπτυξης των περιφερειών των υπόλοιπων ευρωπαϊκών χωρών. Καλή επιτυχία Γιάννη!».

Στο πολιτικό του μήνυμα ο Γιάννης Κουφού, αναφέρει: «Το ενδιαφέρον μου για τον τόπο μου το έχω αποδείξει από την πολιτική μου πορεία. Οι πολίτες της Ρόδου με εμπιστεύτηκαν κατ’ επανάληψη και είχα την τιμή να τους υπηρετήσω από θέσεις ευθύνης. Η πορεία μου αυτή, σε συνδυασμό με το ότι ο τόπος μου δεν κατέχει τη θέση που του αξίζει, επιβάλλουν να είμαι “παρών” στον προσκλητήριο αγώνα του Μανώλη Γλυνού, με την “Συμμαχία Νοτίου Αιγαίου”».

Βιογραφικό

Γεννημένος στις 3 Δεκεμβρίου του 1965, ο Γιάννης Κουφού εργάζεται ως ιδιωτικός υπάλληλος και είναι πρώην υπάλληλος της Εμπορικής Τράπεζας και της Alpha Bank. Επί σειρά ετών υπήρξε ενεργό μέλος του συλλόγου Εργαζομένων της Εμπορικής Τράπεζας και πρόεδρος του τοπικού παραρτήματος.

Τις τετραετίες 1998-2002 και 2006-2010 εξελέγη Δημοτικός Σύμβουλος στο Δήμο Ιαλυσού, οπότε και ορίστηκε αντιπρόεδρος της δημοτικής επιχείρησης. Αργότερα, το 2010-2014 εξελέγη Πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου Ιαλυσού στην Καλλικρατική πλέον δημοτική κοινότητα Ιαλυσού.

Είναι παντρεμένος με την Ελευθερία Λιαμή και πατέρας δύο παιδιών, του Κωνσταντίνου και της Ελένης.

(Visited 13 times, 1 visits today)
Latest Post

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*