Με δικό της περίπτερο στην 4η Grecka Panorama & Greek Food Show στη Βαρσοβία η Περιφέρεια Ν. Αιγαίου

 
 
 

grecka.panorama

Συνεχίζοντας να ανοίγει ορίζοντες τουριστικής ανάπτυξης, η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου συμμετέχει στην 4η Grecka Panorama & Greek Food Show στην Πολωνία, η οποία θα πραγματοποιηθεί από την 1η έως τις 2 Δεκεμβρίου στο Εθνικό Στάδιο της Βαρσοβίας PGE Narodowy.

Με στόχο την ανάδειξη του τουριστικού και γαστρονομικού της πλούτου, καθώς και την εδραίωση της θέσης της σε μία από τις ραγδαία αναπτυσσόμενες αγορές, το Νότιο Αιγαίο παίρνει μέρος με δικό του περίπτερο και φιλοξενεί προορισμούς των Κυκλάδων και της Δωδεκανήσου.
Ας αναφερθεί ότι η έκθεση Grecka Panorama (που μετρά ήδη τρεις επιτυχημένες διοργανώσεις) είναι αφιερωμένη αποκλειστικά στην Ελλάδα, τον τουρισμό, τον πολιτισμό και τη γαστρονομία της σε μία από τις σημαντικότερες αγορές. Οι ελληνικοί τουριστικοί προορισμοί είναι πρώτοι στις προτιμήσεις των Πολωνών επισκεπτών. Συνολικά 1,2 εκατομμύρια Πολωνοί επέλεξαν το 2018 την Ελλάδα, ενώ εκτιμάται ότι το 2019 οι αφίξεις στη χώρα μας θα φθάσουν το 1,5 εκατομμύριο!

Μ. Παπαβασιλείου: «Αγορά στόχος η Πολωνία»
«Η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, δίνει πάντα δυναμικό παρών σε όλα τα σημαντικά τουριστικά ραντεβού. Η Πολωνία αποτελεί αγορά στόχο για εμάς. Πρόκειται για μία χώρα με 38 εκατομμύρια πληθυσμό, για την οποία η Ελλάδα είναι ο πρώτος προορισμός διακοπών.
Οι αφίξεις παρουσιάζουν σταθερή άνοδο τα τελευταία χρόνια με τις προοπτικές να είναι εξαιρετικές για το μέλλον. Νησιά μας όπως η Ρόδος, που το 2018 δέχθηκε 145.000 Πολωνούς επισκέπτες, ανήκουν στους κατεξοχήν δημοφιλείς τόπους διακοπών.
Τόσο μέσα από τη συμμετοχή μας στην 4η Grecka Panorama & Greek Food Show όσο και μέσα από στοχευμένες δράσεις, θα τονώσουμε το ενδιαφέρον για τα νησιά μας με στόχο να ενισχύσουμε το τουριστικό ρεύμα από την πολλά υποσχόμενη Πολωνία στο Νότιο Αιγαίο» δήλωσε η αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού, Αθλητισμού και Πολιτισμού Μαριέτα Παπαβασιλείου.

(Visited 20 times, 1 visits today)
Latest Post

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*