Συνάντηση του Περιφερειάρχη με τον βουλευτή Δωδεκανήσου Μάνο Κόνσολα

 
 
 

hatzimarkos.konsolas

Με τον βουλευτή Δωδεκανήσου και Τομεάρχη Τουρισμού της ΝΔ Μάνο Κόνσολα συναντήθηκε χθες στο γραφείο του ο περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου Γιώργος Χατζημάρκος.
Κατά την διάρκεια της συνάντησης, ο περιφερειάρχης ενημέρωσε τον κ. Κόνσολα σχετικά με τις τάσεις που αποτυπώνονται σε ό,τι αφορά την τουριστική σεζόν 2019, μετά και τις επαφές που είχε στην μεγάλη διεθνή έκθεση τουρισμού WTM στο Λονδίνο, ενώ του ανακοίνωσε και τη διεξαγωγή στη Ρόδο του συνεδρίου Αμερικανών πρακτόρων iFocus 2019, με παρουσία πλέον των 400 τουριστικών πρακτόρων, σε συνδιοργάνωση της Περιφέρειας με την ASTA, την HATTA και το υπουργείο Τουρισμού. Σύμφωνα με το σχετικό δελτίο Τύπου, πρόκειται για ακόμη μια επιτυχία της Περιφέρειας Ν. Αιγαίου, η οποία αυτή τη φορά έρχεται από το Μαϊάμι όπου βρίσκεται η αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού, Μαριέτα Παπαβασιλείου.

Ο βουλευτής ενημερώθηκε, επίσης, τις συζητήσεις που βρίσκονται σε εξέλιξη με αεροπορικές εταιρείες, είτε για να διευρύνουν το πλάνο των πτήσεών τους στα νησιά, είτε για να συμπεριλάβουν και το Νότιο Αιγαίο στο πτητικό τους πρόγραμμα.

Τέλος, ο κ. Χατζημάρκος δήλωσε στον κ. Κόνσολα πως η ελάφρυνση της δυσβάσταχτης φορολογίας των επιχειρήσεων – και ειδικότερα των τουριστικών επιχειρήσεων που έχουν υποστεί βαρύ πλήγμα τα τελευταία χρόνια – συνιστά κοινό στόχο και συνθήκη επιβίωσης της οικονομίας των νησιών.

Από την πλευρά του, ο κ. Κόνσολα ευχαρίστησε τον κ. Χατζημάρκο για την ενημέρωση και τον συνεχάρη για τις δράσεις τουριστικής προβολής που υλοποιεί τα τελευταία χρόνια η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, τις οποίες χαρακτήρισε ιδιαίτερα επιτυχημένες και αποτελεσματικές.

(Visited 19 times, 1 visits today)
Latest Post

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*