Ψήφισμα ΠΕΔ Ν. Αιγαίου για την απώλεια του Γιάννη Γλυνού

  •  
  •  
  •  

giannis.glinos

«Υπόδειγμα Ανθρώπου, Επιστήμονα και Υπηρέτη της Αυτοδιοίκησης» χαρακτήρισε η ΠΕΔ Ν. Αιγαίου τον τέως δήμαρχο Άνδρου Γιάννη Γλυνό, σε ψήφισμα που εξέδωσε για τον πρόωρο και αδόκητο θάνατο του.

Ο πρόεδρος και τα μέλη του Δ.Σ. της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Ν. Αιγαίου εξέφρασαν τα θερμότατα και ειλικρινή συλλυπητήρια στους οικείους του και τους δημότες της Άνδρου, τονίζοντας ότι ο Γιάννης Γλυνός άφησε ανεξίτηλο το στίγμα του στο πανέμορφο νησί.

Το ψήφισμα της ΠΕΔ Ν. Αιγαίου, το οποίο υπογράφουν ο πρόεδρος Φώτης Χατζηδιάκος (δήμαρχος Ρόδου) και ο αντιπρόεδρος Γιώργος Μαραγκός (δήμαρχος Σύρου-Ερμούπολης)

Ο Πρόεδρος και τα μέλη του Δ.Σ. της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Νοτίου Αιγαίου, στο θλιβερό άκουσμα του πρόωρου και αδόκητου θανάτου του τέως Δημάρχου Άνδρου και εκλεκτού συναδέλφου Γιάννη Γλυνού eτών 63 συνήλθε εκτάκτως και αποφάσισε ομόφωνα:

*Να εκφράσει τα θερμότατα και ειλικρινή συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος και στους Δημότες της Άνδρου.

*Να παραστεί αντιπροσωπία της ΠΕΔΝΑ στην κηδεία, με επικεφαλής το μέλος του ΔΣ και Δήμαρχο Άνδρου Θεοδόση Σουσούδη.

*Να καταθέσει στεφάνι στη μνήμη του εκλιπόντος.

*Να δημοσιεύσει το παρόν Ψήφισμα στον Τοπικό και Περιφερειακό Τύπο

Ο Γιάννης Γλυνός υπήρξε ένας εκλεκτός, πολύτιμος και αξέχαστος συνάδελφος που υπηρέτησε με αυταπάρνηση, ανιδιοτέλεια, ανθρωπισμό, όραμα και πραγματική αγάπη την Άνδρο και τον θεσμό της Αυτοδιοίκησης, από τη θέση τόσο του Δημάρχου όλου του νησιού (2011-2014) όσο και του Δημάρχου Κορθίου (1999-2010) και άφησε ανεξίτηλο το στίγμα του στο πανέμορφο νησί.
Ήταν υπόδειγμα Ανθρώπου, Επιστήμονα και Υπηρέτη της Αυτοδιοίκησης και αφήνει αξεπέραστη παρακαταθήκη σε όλους μας.
Ας είναι ελαφρύ το χώμα της Αγαπημένης του Άνδρου που θα τον φιλοξενεί για πάντα.

(Visited 12 times, 1 visits today)