Συμμετοχή Περιφέρειας Ν. Αιγαίου στην Detrop 2019 και στην 7η Oenos

  •  
  •  
  •  

detrop 2019

Στην 28η Διεθνή Έκθεση Τροφίμων & Ποτών Detrop 2017 και στην 7η Διεθνή Έκθεση Oenos, που διεξάγονται ταυτόχρονα από τις 2 έως τις 4 Μαρτίου 2019 στο Διεθνές Εκθεσιακό & Συνεδριακό Κέντρο Θεσσαλονίκης πρόκειται να συμμετέχει η Περιφέρεια Ν. Αιγαίου.

Θέτοντας ως πρωταρχικό στόχο την αποτελεσματική προβολή και προώθηση των τοπικών προϊόντων της, τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό, η Περιφέρεια παρέχει τη δυνατότητα σύναψης των πλέον συμφερουσών συμφωνιών για τους παραγωγούς της, με τη συμμετοχή της σε συγκεκριμένους – στοχευμένους χώρους. Περίπτερο της περιφέρειας θα υπάρχει στον χώρο “Οenos” στο Συνεδριακό Κέντρο Ι. Βελίδης και στον χώρο παρουσίασης των υπολοίπων προϊόντων της. Στο πλαίσιο της διοργάνωσης αυτής αγοραστές και εκθέτες έχουν τη δυνατότητα επιλογής πραγματοποίησης συναντήσεων Business to Business.
Καλούνται οι παραγωγοί τοπικών προϊόντων της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου που παράγουν ή/και μεταποιούν ή/και τυποποιούν τοπικό προϊόν και επιθυμούν να έχουν παρουσία στο περίπτερο που πρόκειται να μισθώσει η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, να το δηλώσουν έως τη Δευτέρα 22 Οκτωβρίου στη σχετική φόρμα που υπάρχει στην ιστοσελίδα http://www.pnai.gov.gr/Arthro.aspx?a=10168, διευκρινίζοντας τον χώρο ενδιαφέροντός τους πάντα βάσει της συνάφειας των προϊόντων τους.
Διευκρινίζεται πως μετά τις 22/10/2018 καμία δήλωση δεν θα γίνει δεκτή. Επίσης, στη συγκεκριμένη έκθεση δεν επιτρέπεται η λιανική πώληση.
Η επιλογή των εκθετών θα γίνει βάσει κριτηρίων και ελέγχου των δηλωθέντων στοιχείων. Με ποινή αποκλεισμού συμμετοχής θα απορριφθούν, μετά από έλεγχο, όσοι δεν πληρούν τις προϋποθέσεις πιστοποίησης και όσοι δεν μεταποιούν και τυποποιούν πρωτογενή τοπικά προϊόντα. Επίσης, με ποινή αποκλεισμού θα απορρίπτονται από επόμενες Εκθέσεις, όσοι δηλώσουν στην παρούσα φάση συμμετοχή στην Έκθεση και στη συνέχεια ακυρώσουν ή δεν αποστείλουν όλα τα δικαιολογητικά που θα ζητηθούν μετά τη λήξη της ημερομηνίας υποβολής των αιτήσεων.
Περισσότερες πληροφορίες στο τηλέφωνο 2281082380 (κ. Ντίνα Βλάχου – Προϊσταμένη Τμήματος Προβολής και Προώθησης Αγροτικών Προϊόντων για την Περιφερειακή Ενότητα Κυκλάδων).

(Visited 10 times, 1 visits today)