Στην Πάρο για θέματα αθλητισμού ο αντιπεριφερειάρχης Γιάννης Μαργαρίτης

admin
27/04/2015 8:40
  •  
  •  
  •  
 
Την Πάρο επισκέφτηκε την Κυριακή 26 Απριλίου ο αντιπεριφερειάρχης αθλητισμού Γιάννης Μαργαρίτης προκειμένου να έχει συζητήσεις και επαφές σχετικά με θέματα που αφορούν τον αθλητισμό στο νησί. 
Πιο συγκεκριμένα, συνοδευόμενος από τον Έπαρχο Πάρου Κωνσταντίνο Μπιζά επισκέφθηκαν τις εγκαταστάσεις του Ναυτικού Ομίλου Πάρου, όπου συναντήθηκαν με το Διοικητικό Συμβούλιο και συζήτησαν για το πρωτάθλημαMatch Race, το οποίο θα διεξαχθεί στην Πάρο από 22 έως 24 Μαΐου, με τη συνδρομή της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου και επίσης για την ιστιοπλοϊκή εβδομάδα Πάρου, που προγραμματίζεται για το Φθινόπωρο.
 
 
Στο γραφείο του Επάρχου Πάρου πραγματοποίησαν συνάντηση με τον Αθλητικό Όμιλο Πάρου, με τον οποίο αναπτύχθηκαν τα θέματα του  Final Four ποδοσφαίρου, που θα γίνει 2 και 3 Μαΐου – με την συμπαράσταση της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου. 
 
Κατατέθηκε πρόταση από τον Όμιλο για διοργάνωση αγώνα κολύμβησης, διάπλους Πάρου – Νάξου και τονίστηκε η αναγκαιότητα δημιουργίας ενός κλειστού γυμναστηρίου.
  
 
Οι κ.κ. Μαργαρίτης και Μπιζάς συνομίλησαν επίσης, με εκπροσώπους του Συλλόγου Νηρέας Νάουσας Πάρου σχετικά με θέματα του ποδοσφαίρου.
 
(Visited 12 times, 1 visits today)