Σε Μύκονο και Ρόδο οι κ.κ. Χατζημάρκος και Λεονταρίτης

admin
31/03/2015 12:40
 
 
 

Τη Μύκονο και τη Ρόδο επισκέφθηκαν διαδοχικά ο περιφερειάρχης Ν. Αιγαίου κ. Χατζημάρκος και ο αντιπεριφερειάρχης Κυκλάδων κ. Λεονταρίτης.

Στη Μύκονο, αρχικά, παρέστησαν στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, στην οποία συμμετείχαν επίσης ο θεματικός αντιπεριφερειάρχης Πολιτισμού κ. Μπρίγγος και η περιφερειακή σύμβουλος κ. Χανιώτη.

Οι εκπρόσωποι της περιφερειακής αρχής αναφέρθηκαν σε όλα τα ζητήματα που απασχολούν την τοπική κοινωνία και σχετίζονται με την ανάπτυξη του νησιού και τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των κατοίκων και των επισκεπτών του, επικεντρώνοντας το ενδιαφέρον τους στην αναγκαιότητα χορήγησης νέων αδειών ταξί για τη Μύκονο με τον κ. Χατζημάρκο να ανακοινώνει ενώπιον των εκπροσώπων του τοπικού Συλλόγου Ραδιοταξί ότι μέχρι τα τέλη Απριλίου θα δημοσιοποιηθεί ο αριθμός των νέων αδειών που θα εκχωρηθούν στο νησί.

Επίσης, οι κ.κ. Χατζημάρκος και Λεονταρίτης συμμετείχαν στη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στο δημαρχείο με τον διεθνούς φήμης Έλληνα ηθοποιό Γιώργο Χωραφά, τον σκηνοθέτη Αντώνη Κιούκα και εκπροσώπους της οργανωτικής ομάδας για τα γυρίσματα του ντοκιμαντέρ «Δήλος – Άδηλος» που θα πραγματοποιηθούν στη Μύκονο. Σημειώνεται ότι το ντοκιμαντέρ τελεί υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Ν. Αιγαίου.

Την ίδια ημέρα ο περιφερειάρχης Ν. Αιγαίου και ο αντιπεριφερειάρχης Κυκλάδων ταξίδεψαν στη Ρόδο, όπου παρέστησαν στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ρόδου.

Τη συνεδρίαση μονοπώλησε το ενδεχόμενο κατάργησης των μειωμένων συντελεστών Φ.Π.Α σε κοσμοπολίτικα νησιά του Αιγαίου, με τον κ. Χατζημάρκο να καθιστά κατηγορηματικά σαφές ότι η Περιφέρεια δεν πρόκειται να ανεχθεί την υλοποίηση ενός τέτοιου μέτρου, ενημερώνοντας παράλληλα το Σώμα για όλες τις ενέργειες στις οποίες έχει προβεί μέχρι σήμερα αλλά και γι’ αυτές που πρόκειται να ακολουθήσουν.

(φωτό: σελίδα του δημάρχου Μυκόνου Κων/νου Κουκά στο facebook)

(Visited 21 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*