Συνάντηση Χατζημάρκου – Βαρβιτσιώτη στη Ρόδο

xatzimarkos barbitsiotis rodos
admin
01/02/2018 11:12
 
 
 

Να υπάρξει η μέγιστη δυνατή συναίνεση από το πολιτικό σύστημα, ώστε να δοθούν λύσεις στις προκλήσεις και τα προβλήματα της νησιωτικής Ελλάδας ζήτησε από τον πρώην υπουργό Ναυτιλίας και Αιγαίου και βουλευτή Β’ Αθηνών της ΝΔ Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη ο περιφερειάρχης Ν. Αιγαίου Γιώργος Χατζημάρκος, κατά τη διάρκεια συνάντησης που είχαν χθες στη Ρόδο.

Κατά την διάρκεια της συνάντησης στο γραφείο του, ο κ. Χατζημάρκος εστίασε στα θέματα που διαμορφώνουν τη νησιωτική πραγματικότητα και σχετίζονται με την υποχρηματοδότηση και την υποστελέχωση της Περιφέρειας Ν. Αιγαίου, αλλά και στα «ανοιχτά» μέτωπα των νησιωτικών πολιτικών, των συγκοινωνιών και του περιβάλλοντος (στο οποίο περιλαμβάνεται και η διαχείριση των απορριμμάτων). Ταυτόχρονα, ευχαρίστησε τον κ. Βαρβιτσιώτη για τη συνεργασία που είχαν κατά την διάρκεια της θητείας του στο Υπουργείο Ναυτιλίας.
Αμέσως μετά τη συνάντηση, ο κ. Χατζημάρκος προέβη στην ακόλουθη δήλωση: «Είχα τη χαρά να υποδεχτώ έναν άνθρωπο ο οποίος είναι εξαιρετικός γνώστης όλων των θεμάτων των νησιών και πολύ φίλος της νησιωτικής Ελλάδας, την οποία έχει υπηρετήσει από πολλές θέσεις, τον κ. Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη. Στη σημερινή Ελλάδα χρειάζεται και συναίνεση και συνεργασία, ούτως ώστε κάποια θέματα να ξεφύγουν της συνήθους πολιτικής αντιπαράθεσης ή αναμέτρησης, σε επίπεδο είτε κομματικό είτε πολιτικό. Διότι κάποια θέματα, μάς ξεπερνούν όλους, είναι εξαιρετικά πιεστικά για τους κατοίκους των νησιών και χαίρομαι γιατί στο πρόσωπο του Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη βρίσκω την πολιτική βούληση, η οποία χρειάζεται για να προχωρήσουν».
Σημειώνεται ότι στη συνάντηση παρέστησαν, επίσης, ο βουλευτής Δωδεκανήσου της ΝΔ και τομεάρχης Τουρισμού του κόμματος Μάνος Κόνσολας, οι πρώην βουλευτές Βασίλης Υψηλάντης και Μίκα Ιατρίδη, ο πολιτευτής Στέφανος Δράκος, ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Δωδεκανήσου Παύλος Μπακίρης, o πρόεδρος της Περιφερειακής Οργάνωσης της ΝΔ στο Νότιο Αιγαίο Γιώργος Σωτηρόπουλος, η αναπληρώτρια γραμματέας οργανωτικού Βορείου και Νοτίου Αιγαίου της ΝΔ Κωνσταντίνα Αδαμοπούλου, η πρώην πρόεδρος της ΝΟΔΕ Νατάσα Βενετοκλή και στελέχη της ΝΟΔΕ Δωδεκανήσου.

(Visited 27 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*