Αργυρό Μετάλλιο για την Περιφέρεια Ν. Αιγαίου στα Tourism Awards 2015

admin
16/03/2015 14:39
 
 
 

Τη 2η θέση στην κατηγορία Strategy & Innovation, Στρατηγική Συνεργασία” κέρδισε η Περιφέρεια Ν. Αιγαίου στα Tourism Awards 2015.

Το αργυρό μετάλλιο δόθηκε στην Περιφέρεια την καθ’ όλα επιτυχή συνεργασία της με το Μουσείο του Λούβρου, με στόχο την ανάδειξη και την διάδοση της έκθεσης «Ρόδος, ένα ελληνικό νησί στην πύλη της Ανατολής». Την 1η και 3η θέση κατέλαβαν η εταιρεία επικοινωνίας και δημοσίων σχέσεων ActiveMedia (project: Navarino Challenge) και το Επιμελητήριο Αχαΐας (project: Culture & Shopping) αντίστοιχα.

Το βραβείο παρέλαβε ο αντιπεριφερειάρχης Πολιτισμού κ. Μπρίγγος

Μαριέττα Παπαβασιλείου: «Έχουμε συγκεκριμένους στόχους»

Με αφορμή αυτή τη διάκριση, η αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού Μαριέττα Παπαβασιλείου – Βακιάνη δήλωσε σχετικά: «Με γνώμονα την προβολή και την αξιοποίηση όλου του πλούτου που διαθέτουμε στα 50 μοναδικά νησιά μας και των δυνατοτήτων που προσφέρονται για την ανάδειξη τους σε κάθε γωνιά της γης, η απονομή αυτού του βραβείου στην Περιφέρειά μας είναι ένα μικρό δείγμα ότι κάτι κάνουμε σωστά. Αν και είναι πολύ μικρό το χρονικό διάστημα από τότε που ανέλαβε η νέα διοίκηση, οι στόχοι μας είναι συγκεκριμένοι, η όρεξή μας αμείωτη και η αποτελεσματικότητά μας χτίζει το επόμενο βήμα».

Λίγα λόγια για τα Tourism Awards

Tα Tourism Awards αναδεικνύουν βέλτιστες πρακτικές από κάθε γωνιά της Ελλάδας και σε όλους τους επιμέρους τομείς του Travel, Hospitality & Leisure. Η απήχηση των βραβείων, από τη δεύτερη κιόλας χρονιά διοργάνωσής τους, είναι τεράστια και πολλές από τις σημαντικότερες ελληνικές εταιρείες τουρισμού ανταγωνίζονται για την πολυπόθητη διάκριση. Φέτος μάλιστα, διπλασιάστηκε ο αριθμός των υποψηφιοτήτων, ενώ τριπλασιάστηκε ο αριθμός των εταιρειών που συμμετείχαν.

Όλες οι υποψηφιότητες αξιολογήθηκαν από ανεξάρτητη 16μελή κριτική επιτροπή, απαρτιζόμενη από πανεπιστημιακούς, ειδικούς του τουρισμού και επιφανείς προσωπικότητες με άποψη και εμπειρία στον τομέα της φιλοξενίας όπως οι Νίκος Σκουλάς, Γιάννης Μπουτάρης, Peter Economides, Γιάννης Τσεκλένης και Κωνσταντίνος Λαζαράκης.

Η λαμπερή τελετή των Tourism Awards 2015 πραγματοποιήθηκε στην κατάμεστη αίθουσα “Banquet” του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών, παρουσία πολλών λαμπερών προσωπικοτήτων του ελληνικού τουρισμού, ενώ την παρουσίαση έκανε η δημοσιογράφος Άννα Μπουσδούκου.

Τα Tourism Awards 2015 διοργανώνονται από την έκδοση Hotel & Restaurant της Boussias Communications, υπό την αιγίδα του Υπουργείου Οικονομίας, Υποδομών, Ναυτιλίας και Τουρισμού και του ΕΟΤ.

(Visited 23 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*