«Σιγοκαίει» η «φλόγα» της αντιπαράθεσης Χατζημάρκου – Κόκκινου

admin
20/02/2015 13:39
 
 
 

Μπορεί επιφανειακά να έχει «διευθετηθεί» η αντιπαράθεση μεταξύ του Γιώργου Χατζημάρκου και του Χαράλαμπου Κόκκινου, ωστόσο η «φλόγα» της εξακολουθεί να «σιγοκαίει».

Σήμερα, ο περιφερειάρχης κ. Χατζημάρκος απέστειλε έγγραφο στους Γενικούς Διευθυντές και τους Προϊσταμένους των Υπηρεσιών της Περιφέρειας Ν. Αιγαίου, με το οποίο τους κοινοποίησε την υπ’ αρ. 18296/1387/4-2-2015 (ΦΕΚ Β’ 247/17.2.2015) απόφαση με την οποία έγινε ανακατανομή αρμοδιοτήτων μεταξύ των αντιπεριφερειαρχών και των εντεταλμένων περιφερειακών συμβούλων της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, προς ενημέρωση τους.

Στο ίδιο έγγραφο ο κ. Χατζημάρκος απαντά και σε σχετικά ερωτήματα για την άσκηση του ρόλου του συντονισμού των υπηρεσιών στην Π.Ε. Δωδεκανήσου, εξηγώντας πως «ο συντονισμός των υπηρεσιών ασκείται πλήρως, θεσμικά, υπεύθυνα και αποτελεσματικά, και χωρίς την ανάγκη οποιασδήποτε επικουρικής συνδρομής, από τον Περιφερειάρχη, τον Εκτελεστικό Γραμματέα, τους Θεματικούς Αντιπεριφερειάρχες και τους εντεταλμένους Περιφερειακούς Συμβούλους ανά τομέα ευθύνης, και μόνον».

 

Συνάντηση Κόκκινου με το στελεχιακό δυναμικό των υπηρεσιών της Περιφέρειας στη Ρόδο

Σήμερα, όμως και ο αντιπεριφερειάρχης κ. Κόκκινος είχε συνάντηση με τους Γενικούς Διευθυντές και τους Προϊστάμενους των Υπηρεσιών της Περιφέρειας στη Ρόδο.

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση που εξέδωσε ο κ. Κόκκινος, συζητήθηκαν μεταξύ άλλων θέματα που αφορούν την αναβάθμιση και λειτουργία των υπηρεσιών, την υποστελέχωση τους και τα περιθώρια καλύτερης αξιοποίησης του ανθρώπινου δυναμικού, ώστε να ανταποκρίνονται καλύτερα και ταχύτερα οι Υπηρεσίες στις απαιτήσεις των πολιτών.

«Άλλωστε στόχος της Περιφερειακής Αρχής Ν. Αιγαίου είναι η εύρυθμη λειτουργία των Υπηρεσιών για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πολιτών» αναφέρει με νόημα ο κ. Κόκκινος, ο οποίος έσπευσε να συμπληρώσει ότι «η συνάντηση έγινε στα πλαίσια των αρμοδιοτήτων του ως Χωρικού Αντιπεριφερειάρχη Δωδεκανήσου και σύμφωνα με το άρθρο 160 (παρ.3α)  του Καλλικράτη (“για τον συντονισμό και την εποπτεία των υπηρεσιών της Περιφέρειας”)».

 

 

 

 

(Visited 18 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*