Φιλήμονας Ζαννετίδης: «Δίνουμε βάση στην εξωστρέφεια»

 
 
 

Προτεραιότητα σε δράσεις εξωστρέφειας δίνει η περιφερειακή αρχή, σύμφωνα με τον αντιπεριφερειάρχη Πρωτογενούς Τομέα και πρόεδρο της Οικονομικής Επιτροπής Φιλήμονα Ζαννετίδη, ο οποίος επισήμανε ότι «είναι η ουσία της πολιτικής μας και αυτό που λείπει στην πολύ δύσκολη περίοδο της οικονομικής κρίσης».

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στην Πόπη Αλιμπέρτη και την εκπομπή “Al-iberti News” του Aegean Voice 107.5, ο κ. Ζαννετίδης υποστήριξε ότι αυτές οι δράσεις μπορεί να θεωρούνται «επικοινωνιακές» από τους επικριτές της περιφερειακής αρχής, ωστόσο εντάσσονται στο πλαίσιο στήριξης του τουριστικού προϊόντος του Νοτίου Αιγαίου, καθώς και του πρωτογενούς τομέα των νησιών.
«Αυτή είναι η δικής τους άποψη. Εμάς μας ενδιαφέρει η άποψη των πολιτών, που δείχνει ότι είμαστε στη σωστή κατεύθυνση» δήλωσε μεταξύ άλλων ο κ. Ζαννετίδης, ο οποίος αναφορικά με την κριτική που ασκήθηκε στο πρόσφατο περιφερειακό συμβούλιο για τον προϋπολογισμό που κατέθεσε η Περιφέρεια για το έτος 2017, υποστήριξε ότι «η κριτική είναι πάντα καλοπροαίρετη και καλοδεχούμενη, αρκεί να συνοδεύεται από προτάσεις, που εμείς δεν είδαμε να κατατίθενται».
Μάλιστα, τόνισε ότι, παρά την επιβεβλημένη δημοσιονομική πειθαρχία, ο νέος προϋπολογισμός διακατέχεται από αναπτυξιακό πνεύμα, μιας και σε αυτόν περιλαμβάνονται δράσεις, όπως τα υδατοδρόμια, η τουριστική προβολή κ.α.

(Visited 29 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*