Σε πέντε νησιά των Κυκλάδων θα συνεδριάσει το Περιφερειακό Συμβούλιο Ν. Αιγαίου

admin
11/02/2015 13:01
 
 
 

Σε Σύρο, Σίφνο, Αμοργό, Μήλο και Σαντορίνη θα πραγματοποιηθούν μερικές από τις επόμενες συνεδριάσεις του Περιφερειακού Συμβουλίου Ν. Αιγαίου, σύμφωνα με το πρόγραμμα που παρουσίασε ο πρόεδρος του Σώματος Θωμάς Σωτρίλλης.

Όπως έκανε γνωστό σε σημερινή συνέντευξη Τύπου ο κ. Σωτρίλλης, το πρόγραμμα καταρτίστηκε σε συνεργασία με τον περιφερειάρχη κ. Χατζημάρκο και τον αντιπεριφερειάρχη Κυκλάδων κ. Λεονταρίτη και έχει ως εξής:

*Μάρτιος (2 του μηνός): Σύρος

*Απρίλιος: Σίφνος

*Μάιος: Καστελλόριζο

*Ιούνιος: Αμοργός

*Ιούλιος: Λέρος

*Αύγουστος: Μήλος

*Σεπτέμβριος: Κως

*Οκτώβριος: Σαντορίνη

*Νοέμβριος: Ρόδος

Ο πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Ν. Αιγαίου διευκρίνισε ότι το πρόγραμμα του καλοκαιριού περιλαμβάνει, κυρίως, μικρά νησιά των Κυκλάδων όπου η πρόσβαση κατά τους χειμερινούς μήνες είναι ιδιαίτερα δύσκολη.

 

«Θα εφαρμοστεί αυστηρά ο κανονισμός του Περιφερειακού Συμβουλίου»

Ο κ. Σωτρίλλης δεν παρέλειψε να αναφερθεί και σε θέματα λειτουργίας του Περιφερειακού Συμβουλίου, διαμηνύοντας προς κάθε κατεύθυνση ότι στο εξής θα υπάρξει αυστηρή τήρηση του κανονισμού λειτουργίας.

«Η ευγένεια εκλαμβάνεται ως αδυναμία» και «η πολλή καλοσύνη βλάπτει» δήλωσε, μεταξύ άλλων, ο κ. Σωτρίλλης, ο οποίος κάλεσε τους περιφερειακούς συμβούλους να μελετήσουν τον κανονισμό λειτουργίας και – κυρίως – να τον εφαρμόσουν.

Ειδικότερα ως προς τους χρόνους των παρεμβάσεων, είπε ότι τα τηρηθούν αυστηρά τα προβλεπόμενα εκ του κανονισμού, 5 λεπτά της ώρας για τους επικεφαλής των παρατάξεων και 3 λεπτά για τους περιφερειακούς συμβούλους, όταν πρόκειται για τις πρωτολογίες τους και 2 λεπτά για τις δευτερολογίες.

Τέλος, σε περίπτωση που η αυστηρή εφαρμογή του κανονισμού δεν βελτιώσει τις συνεδριάσεις του Περιφερειακού Συμβουλίου, ο κ. Σωτρίλλης άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο αναθεώρησής του.

 

(Visited 21 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*