Διπλή συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου στη Σύρο

perifereiako symboylio syros 3 ioynioy 2
admin
08/10/2016 14:44
 
 
 

Στη Σύρο και πιο συγκεκριμένα στην αίθουσα συνεδριάσεων του Επιμελητηρίου Κυκλάδων θα πραγματοποιηθεί διπλή συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Ν. Αιγαίου. Η πρώτη θα ξεκινήσει στις 9 το πρωί και η δεύτερη μία ώρα αργότερα, στις 10.

H έγκριση Προϋπολογισμού Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου οικονομικού έτους 2017 – Ψήφιση Τεχνικού Προγράμματος ΠΝΑ και ΟΠ∆ (Ολοκληρωμένο Πλαίσιο Δράσης) είναι το θέμα της πρώτης συνεδρίασης, με εισηγητή τον πρόεδρο της Οικονομικής Επιτροπής Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου Φιλήμονα Ζαννετίδη.
Στη δεύτερη συνεδρίαση το Σώμα θα απασχολήσουν, μεταξύ άλλων, οι πρόσφατες εξελίξεις στο ναυπηγείο του Νεωρίου (με εισηγητή τον Συριανό αντιπεριφερειάρχη Κυκλάδων Γιώργο Λεονταρίτη) και η έγκριση σύναψης προγραμματικής σύμβασης μεταξύ της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, του Δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων και του Γ.Ν. – Κ.Υ. Νάξου προκειμένου να χρηματοδοτηθεί η εκπόνηση Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων και Μελέτης πυροπροστασίας – πυρασφάλειας για το Γ.Ν. – Κ.Υ. Νάξου, αλλά και θέματα κοινωνικού ενδιαφέροντος, όπως:
*Παράταση Προγραμματικής Σύμβασης μεταξύ υπουργείου Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας και Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου «Παροχή τροφίμων σε αστέγους και άτομα που διαβιούν σε συνθήκες οι οποίες δεν εξασφαλίζουν δυνατότητα καθημερινής σίτισης και διατροφής».
*Τροποποίηση Εσωτερικού Κανονισμού Κοινωνικού Παντοπωλείου ΠΕ Κυκλάδων.
*Τα οξυμένα προβλήματα των εργαζομένων της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου.
*Ψήφισμα στήριξης δανειοληπτών.

Δείτε εδώ την ημερήσια διάταξη της πρώτης συνεδρίασης της 14ης Οκτωβρίου

Δείτε εδώ την ημερήσια διάταξη της δεύτερης συνεδρίασης της 14ης Οκτωβρίου

 

(φωτό: αρχείου)

(Visited 27 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*