Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες του 23ου Πανελλήνιου Συνεδρίου των Νέων Αγροτών

zannetidis neoi agrotes 1
admin
04/10/2016 14:47
 
 
 

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε στη Ρόδο το 23ο Πανελλήνιο Συνέδριο των Νέων Αγροτών, το οποίο φιλοξενήθηκε στο «Νησί των Ιπποτών» από τις 23 μέχρι τις 25 Σεπτεμβρίου.
Συνδιοργανωτής ήταν η Περιφέρεια Ν. Αιγαίου, γι’ αυτό και η Πανελλήνια Ένωση Νέων Αγροτών (Π.Ε.Ν.Α.) απέστειλε ευχαριστήρια επιστολή προς τον αντιπεριφερειάρχη Περιφερειακής Πολιτικής και Πρωτογενούς Τομέα Φιλήμονα Ζαννετίδη για την επιτυχή και άρτια διοργάνωση.
«Παρά τη δύσκολη οικονομική συγκυρία που διανύουμε, συμβάλατε τα μέγιστα για να πραγματοποιηθεί το συνέδριο των νέων αγροτών. Χωρίς την συμβολή σας και το έμπρακτο ενδιαφέρον που δείχνετε για την ανάδειξη των ζητημάτων του πρωτογενή τομέα και των νέων αγροτών, το φετινό συνέδριο δεν θα μπορούσε να υλοποιηθεί» αναφέρεται στην επιστολή, στην οποία η διοίκηση της Π.Ε.Ν.Α. επισημαίνει ότι θα βρίσκεται πάντα στο πλευρό του κ. Ζαννετίδη «για την παροχή οποιασδήποτε βοήθειας στην προσπάθεια που καταβάλλεται για την αναζωογόνηση του αγροτικού τομέα στη νησιωτική χώρα», ενώ θα είναι ανοικτή και σε οποιαδήποτε άλλη συνεργασία μαζί του.

zannetidis neoi agrotes 2

(Visited 16 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*