Γ. Χατζημάρκος για Γ. Μαραγκό: «Αν και νέος άνθρωπος, διαπιστώνω ότι εμπνέεται από το “πολύ παλιό”»

xatzimarkos sxolio
admin
20/07/2016 13:28
 
 
 

Νέα απάντηση σε δηλώσεις του δημάρχου Σύρου-Ερμούπολης Γιώργου Μαραγκού έδωσε ο περιφερειάρχης Ν. Αιγαίου Γιώργος Χατζημάρκος, ρίχνοντας έτσι «νερό στον μύλο» της… αντιπαράθεσης που ξεκίνησε με αφορμή το αίτημα που διατύπωσαν οι υπάλληλοι της Περιφέρειας στην Π.Ε. Δωδεκανήσου για μεταφορά της έδρας στη Ρόδο.

Οι δηλώσεις του κ. Μαραγκού δημοσιεύθηκαν στη σημερινή έκδοση της εφημερίδας «Κοινή Γνώμη» της Σύρου και με αυτές, ο δήμαρχος Σύρου-Ερμούπολης απαντούσε στο χθεσινό σχόλιο του περιφερειάρχη που αφορούσε αποκλειστικά στο πρόσωπο του.

Έτσι, σήμερα το γραφείο τύπου της Περιφέρειας έστειλε στα ΜΜΕ το εξής νέο σχόλιο του κ. Χατζημάρκου:

«Οι νέες δηλώσεις του δημάρχου Σύρου – Ερμούπολης Γιώργου Μαραγκού, αποκαλύπτουν πλήρως την λογική με την οποία κινείται.

Είναι η λογική του “ακροατήριου”. Φαίνεται πως έτσι αντιλαμβάνεται την πολιτική λειτουργία και μάλιστα σε θέματα μείζονος σημασίας. Πώς θα ικανοποιήσει το “κοινό” του.

Το πολιτικό προσωπικό της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου δεν λειτουργεί εν είδει θεάτρου, ούτε φυσικά εν είδει αρένας, με σκοπό να ξεσηκώσει τα πλήθη.

Με απόλυτη υπευθυνότητα προτάσσουμε την προσπάθεια διαμόρφωσης της ενιαίας περιφερειακής συνείδησης, μακριά και πέρα από κάθε απόπειρα μικροπολιτικής εκμετάλλευσης, που μπορεί μεν να χαϊδεύει τα αφτιά μιας μερίδας του “κοινού”, αλλά δεν προσφέρει καμία θετική υπηρεσία στον τόπο.

Θα πρότεινα στον δήμαρχο Σύρου-Ερμούπολης να βρει άλλο έργο να “ανεβάσει” αφού ο στόχος του είναι να ευχαριστήσει το κοινό του.

Αν και νέος άνθρωπος, με λύπη μου διαπιστώνω ότι εμπνέεται από το “πολύ παλιό”.

Δεν πρόκειται να γίνω μέρος της ταμπακιέρας του».

(Visited 12 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*