Αυτοψίες Κόκκινου στον οδικό άξονα Κολυμπίων-Αρχίπολης και στο Λύκειο Αφάντου

admin
04/02/2015 08:50
 
 
 

Περιοδεία στις περιοχές Αφάντου, Κολυμπίων, Αρχίπολης όπου και διαπιστώθηκαν ζημίες στο οδόστρωμα και κατολισθήσεις μετά την πρόσφατη σφοδρή βροχόπτωση στην περιοχή, πραγματοποίησε ο αντιπεριφερειάρχης Δωδεκανήσου Χαράλαμπος Κόκκινος, συνοδευόμενος από τον περιφερειακό σύμβουλο Νίκο Νικολή, τον υπ. περιφερειακό σύμβουλο και Γ.Γ. της ΕΛΜΕ Δωδεκανήσου Ανδρέα Μαρίνο και στελέχη της Αυτοδιοίκησης Α’ βαθμού.

Ο κ. Κόκκινος ενημέρωσε άμεσα τις τεχνικές υπηρεσίες της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου προκειμένου – στο προσεχές χρονικό διάστημα – να αποκατασταθούν τα προβλήματα που έχουν δημιουργηθεί.

Επίσης, σύμφωνα με τον αντιπεριφερειάρχη Δωδεκανήσου, άμεση πρέπει να είναι η παρέμβαση του Δήμου Ροδίων στο Δημοτικό Σχολείο Αρχίπολης, του οποίου η σκεπή αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα με αποτέλεσμα να μπαίνουν νερά στις σχολικές αίθουσες, αλλά και στο Γενικό Λύκειο Αφάντου, όπου ο προαύλιος χώρος πρέπει να αναμορφωθεί, διότι λόγω παλαιότητας έχουν δημιουργηθεί προβλήματα.

Στο ΓΕΛ Αφάντου ο κ. Κόκκινος συνομίλησε με μαθητές, γονείς και εκπαιδευτικούς και επισήμανε ότι για την περιφερειακή αρχή τα θέματα Παιδείας αποτελούν προτεραιότητα.

 

 

 

(Visited 30 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*