Η Κ & Μ διοργανώνει για πρώτη φόρα τα Καλλιστεία Νοτίου Αιγαίου 2015

admin
31/01/2015 15:23
 
 
 

 

 

Η νεοϊδρυθείσα εταιρεία Κ & Μ των Κατερίνα Μοδέστου και Μαρίας Γλυνάτση, με καταγωγή απ το όμορφο ακριτικό νησί των σφουγγαράδων την Κάλυμνο, συστάθηκε με όρεξη, μεράκι και σκοπό την διοργάνωση εκδηλώσεων ψυχαγωγικού χαρακτήρα.

Η πρωτοεμφανιζόμενη αυτή εταιρία μπαίνει δυναμικά στον χώρο, πρωτοπορεί και διοργανώνει για πρώτη φόρα τα "ΚΑΛΛΙΣΤΕΊΑ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ 2015", στο νησί της ΚΑΛΥΜΝΟΥ τον Ιούλιο 2015. Σκοπός της η ανάδειξη της ομορφιάς και η προβολή των νησιών της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου.

Οι προετοιμασίες έχουν ήδη ξεκινήσει ένα χρόνο νωρίτερα έτσι ώστε να επιτευχθούν οι καλύτερες συνεργασίες με τα καλύτερα ονόματα του χώρου, όπως αυτή του γνωστού σχεδιαστή Πάνου Ζήνα, ο οποίος θα επιμεληθεί την εμφάνιση των κοριτσιών και όχι μόνο, καθώς θα αποτελέσει και μέλος της κρητικής επιτροπής. Επίσης μέλος της κριτικής επιτροπής θα αποτελέσει και η γνωστή ηθοποιός Βάνα Μπάρμπα, ο γνωστός φωτογράφος μόδας Γιώργος Μεστούσης και ο γνωστός δημοσιογράφος Λάμπρος Κωνσταντάρας. Θα ακολουθήσουν και άλλες συναντήσεις – συνεργασίες με εξίσου γνωστά ονόματα του χώρου δίνοντας στην εκδήλωση την λάμψη και την επιτυχία που της αρμόζει.

Το όλο στήσιμο της εκδήλωσης έχει αναλάβει ο γνωστός στο είδος του και μοναδικός Ρένος Παπαπάσχος στο τεχνικό κομμάτι (στήσιμο βραβείων MAD – κ.α) παράλληλα το κομμάτι της σκηνοθεσίας έχει αναλάβει ο γνωστός σε όλους μας Στέφανος Παπαδόπουλος και οι δύο υπόσχονται μια βραδιά μοναδική.

Τις νικήτριες περιμένουν χρηματικά έπαθλα, πολλά δώρα και το σημαντικότερο όλων συμβόλαια με το γνωστό πρακτορείο ομορφιάς ACE όπου θα δώσει την δυνατότητα στης νικήτριες να κάνουν μια λαμπρή καριέρα στον χώρο της ομορφιάς.

Η εκδήλωση θα λάβει χώρα σ έναν υπέροχο χώρο ο οποίος βρίσκεται στην περιοχή Άργος Καλύμνου και ανήκει στο Κέντρο ΑΜΕΑ ΑΓΙΟΣ ΠΑΝΤΕΛΗΜΩΝ καθώς η εκδήλωση θα έχει και φιλανθρωπικό χαρακτήρα αφού μέρος των εσόδων θα διατεθούν στο κέντρο .

Αν είσαι 16 – 25 ετών και θες να ζήσεις την εμπειρία ενός λαμπρού διαγωνισμού αυτό που έχεις να κάνεις είναι να επισκεφθείς τώρα την σελίδα μας στο Facebook – Καλλιστεία Νοτίου Αιγαίου ή στείλτε μας mail στο kallisteia2015@gmail.com.

Πηγή: gossip-tv.gr

 

(Visited 26 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*