Αμπράμ: ένας επίγειος παράδεισος σε περιμένει στη Νάξο

Newsroom
18/06/2020 01:34
 
 
 

 

20 χιλιόμετρα βορειοδυτικά της πόλης της Νάξου, θα συναντήσετε τον όρμο Αμπράμ. Εδώ, ακριβώς μέσα στο κύμα, θα σας υποδεχτεί η οικογένεια Αλιμπέρτη.

Παραδεισένιος τόπος με εναλλαγές τοπίου, πλούσια βλάστηση, και μια «ειδυλλιακή» παραλία με πεντακάθαρα, έντονα μπλε, διάφανα νερά και χρωματιστά βότσαλα με άμμο μακριά από το συνωστισμό της πόλης.

Η απόλυτη γαλήνη… και το καλό φαγητό

Στο Αμπράμ μπορείτε να περάσετε λίγες ώρες, αλλά και πολλές ημέρες ξεκούρασης και χαλάρωσης και να ζήσετε τις «απόλυτες διακοπές».

Ακριβώς πάνω στο κύμα, το εστιατόριο-ταβέρνα «Ευθύμιος» θα σας καταπλήξει με την κουζίνα του.

Ότι σερβίρεται, είναι παραγωγής της οικογένειας του Παναγιώτη Αλιμπέρτη. Κρέατα, τυριά, φρούτα, λαχανικά, φρέσκα θαλασσινά (απευθείας από τη θάλασσα), παραδοσιακοί μεζέδες, σπιτικό πεντανόστιμο φαγητό, ψητά στα κάρβουνα. Κρασί και ρακί που δεν έχετε δοκιμάσει καλύτερα, φτιαγμένα πατροπαράδοτα από τους αμπελώνες της οικογένειας που βρίσκονται στην περιοχή!

Όλα αυτά, πάνω στη θάλασσα με θέα το απέραντο γαλάζιο, αλλά και το πιο όμορφο ηλιοβασίλεμα που έχετε δει μέχρι σήμερα.

Λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού και της κατάστασης που έχει διαμορφωθεί, στην ταβέρνα τηρούνται στο ακέραιο όλα τα μέτρα, οι αποστάσεις και τα υγειονομικά πρωτόκολλα σύμφωνα με τις οδηγίες του ΕΟΔΥ.

Αν θέλετε να μείνετε στο Αμπράμ, θα βρείτε ενοικιαζόμενα δωμάτια, αλλά και πολυτελής βίλες που παρέχουν όλες τις σύγχρονες ανέσεις όλα προσαρμοσμένα σύμφωνα με τα υγειονομικά πρωτόκολλα του ΕΟΔΥ.

Εδώ επίσης έχετε την ευκαιρία να θαυμάσετε, πολλά από τα έργα του γνωστού Έλληνα γλύπτη, Κυριάκου Ρόκκου που προσδίδουν μια ξεχωριστή γοητεία στον τόπο.

 

(Visited 3.132 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*