Σε Κουφονήσι και Σχοινούσα το οδοιπορικό του Alpha σε Νάξο και Μικρές Κυκλάδες

Newsroom
30/04/2020 00:42
 
 
 

 

Επίσκεψη στο Κουφονήσι και τη Σχοινούσα περιελάμβανε το οδοιπορικό του Alpha TV, την Τετάρτη.

Για τρίτη συνεχόμενη μέρα  ο Γιώργος Γρηγοριάδης και το τηλεοπτικό συνεργείο του Alpha συνέχισε τα ρεπορτάζ σε Νάξο και Μικρές Κυκλάδες μετά από πρόσκληση της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών Νάξου αλλά και στο πλαίσιο της δημοσιογραφικής αποστολής του καναλιού, με τίτλο «Alpha Ελλάδα».

Η κάμερα του σταθμού κατέγραψε πάμπολλες υπέροχες εικόνες από τα δύο πανέμορφα και απολύτως ασφαλή από τον φονικό κορωνοϊό νησιά, ενώ ο Γιώργος Γρηγοριάδης μίλησε με επαγγελματίες και κατοίκους, οι οποίοι υπογράμμισαν με έμφαση ότι «Μένουμε ασφαλείς, τηρούμε τα μέτρα προστασίας από την πανδημία», ενώ παράλληλα έχουν ξεκινήσει τις προετοιμασίες για την τουριστική σεζόν.

Ακόμη, όπως μετέδωσε ο δημοσιογράφος του Alpha, οι κάτοικοι των δύο μικρών νησιών περιμένουν όλες τις απαραίτητες οδηγίες από τους αρμόδιους για τη μετάβαση στην μετά τον κορονοϊό ημέρα.

Ιδιαίτερη αναφορά έγινε επίσης στο γεγονός ότι τα διεθνή Μέσα Ενημέρωσης χαρακτηρίζουν τα Κουφονήσια ως «έναν από τους τελευταίους επίγειους παράδεισους» αλλά και ως την «ιδανική επιλογή για ασφαλείς διακοπές μετά τον κορονοϊό».

Το οδοιπορικό της Τετάρτης ξεκίνησε με live σύνδεση από το Άνω Κουφονήσι για την εκπομπή «Happy Day»

…συνεχίστηκε με νέα live σύνδεση από το νησί για την εκπομπή «Εκτός Γραμμής στον Alpha»

Ακολούθησε νέο live από το Κουφονήσι, για το μεσημβρινό δελτίο ειδήσεων του σταθμού

Το τέταρτο live από το Κουφονήσι ήταν για την εκπομπή «Ελένη» με την Ελένη Μενεγάκη

Στη συνέχεια ο Γιώργος Γρηγοριάδης επισκέφτηκε τη Σχοινούσα και έκανε live από το καΐκι του θρυλικού Καπετάν Πράσινου, για την εκπομπή «Μένουμε Alpha»

Το οδοιπορικό της Τετάρτης ολοκληρώθηκε με ρεπορτάζ για την κατάσταση στο Κουφονήσι και live σύνδεση από τη Σχοινούσα, στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha

Την Πέμπτη το οδοιπορικό του Alpha και του Γιώργου Γρηγοριάδη θα συνεχιστεί, με επίσκεψη στην γραφική Ηρακλειά.

(Visited 1.475 times, 1 visits today)
Latest Post

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*