Τα Santa Kids της Νάξου επιβραβεύονται! Ήρθε η στιγμή της κλήρωσης

Newsroom
07/01/2021 21:34
 
 
 

 

Τα Santa Kids ξεκίνησαν το ταξίδι τους στα μέσα Δεκεμβρίου απαριθμώντας στο ενεργητικό τους πολλά παιδιά όλων των ηλικιών από το Δήμο Νάξου και Μικρών Κυκλάδων!

Δια μέσου της δράσης Santa Kids είχαμε την ευκαιρία να απολαύσουμε εικαστικές δημιουργίες με περίσσεια παιδική φαντασία και να μεταδοθεί μια πλούσια θεματολογία με θέμα τα Χριστούγεννα.

Με πάνω από 300 ζωγραφιές και δημιουργίες, και συμμετέχοντες από 3 ετών, τα παιδιά απέδειξαν ότι όχι μόνο είναι οι πρωταγωνιστές των Χριστουγέννων αλλά και ότι είναι οι αρωγοί της αγάπης όταν τους δίνεται η δυνατότητα να εκφραστούν!

Η δράση Santa Kids δεν σταματάει εδώ!

Στην έναρξη της νέας χρονιάς του 2021, προσκαλούμε σε συμμετοχή και όλα τα υπόλοιπα παιδάκια του Δήμου μας έως Παρασκευή 08 Ιανουαρίου, να αποστείλουν 2 δημιουργικά στο art@santakids.gr , ένα στοιχείο και μια σύνθεση με θέμα αυτή τη φορά «Τι εύχεσαι να φέρει η Νέα Χρονιά – Ζωγράφισέ το!» . Τα δημιουργικά θα αποσταλούν κατά τον ίδιο τρόπο, με αποστολή ευκρινούς φωτογραφίας στο ως άνω mail με ονοματεπώνυμο του παιδιού.

Ο Δήμος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων προσφέρουν 2 τάμπλετ Lenovo σε 2 συμμετέχοντες ύστερα από κλήρωση που θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά το Σάββατο 09 Ιανουαρίου και ώρα 14.00 μ.μ.

Σας προσκαλούμε όλους να παρακολουθήσετε την κλήρωση μέσω της επίσημης σελίδας facebook του Δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων σε live μετάδοση όπου θα γίνει και κοπή πίτας με 2 guest star έκπληξη!

Στην κλήρωση θα συμμετέχουν όλα τα παιδιά ηλικίας 3 έως και 18 που έχουν αποστείλει τις δημιουργίες τους έως και Παρασκευή 08.01.2021

Πέραν από τους 2 νικητές της κλήρωσης, όλα τα παιδάκια που συμμετείχαν θα παραλάβουν δωράκια και θα ενημερωθούν μέσω email για τον τρόπο παραλαβής.

Μπορείτε να δείτε τις δημιουργίες των παιδιών στην επίσημη ιστοσελίδα της δράσης www.santakids.gr , στα social media Facebook Santa Kids Naxos , Instagram @santakidsnaxos και σε οθόνες που έχουν τοποθετηθεί στα σημεία

1. Σπίτι του Άη Βασίλη – Πλατεία Πρωτοδικείου, Χώρα Νάξου
2. “Tsak Bam” Snack Café Περιοχή Πάρκο Έλλης Χώρας Νάξου
3. “Πάμε Πακέτο” Café ,Οδός Παπαβασιλείου Χώρας Νάξου
4. “Barcode Coffee Drinks & More” All Day Café Bar Χώρα Νάξου

To 2021 ας είναι μια χρονιά αγάπης, χαράς και δημιουργίας και ας μοιράσουμε την αγάπη μέσα από την αυτοέκφραση των παιδιών μας!
Σας περιμένουμε όλους να κόψουμε πίτα διαδικτυακά το Σάββατο 09 Ιανουαρίου στις 14.00μ.μ.

«ΕΥΧΕΣ ΓΙΑ ΤΟ 2021 – ΔΗΜΑΡΧΟΣ»

Το 2020 διανύσαμε όλοι ένα πολύ δύσκολο χρόνο.
Παρά ταύτα, στο Δήμο μας καταβάλλαμε κάθε δυνατή προσπάθεια και στις δύσκολες στιγμές ήμασταν δίπλα στους συμπολίτες μας. Είμαστε έτοιμοι για μια ακόμη φορά να ανταποκριθούμε με αίσθημα ευθύνης στα νέα δεδομένα που δημιουργούνται.
Εύχομαι καλή Χρονιά, με καλή διάθεση, αισιοδοξία, πίστη και ελπίδα ότι τα χειρότερα έχουν περάσει και το 2021 να χαρίσει σε όλους Υγεία, οικογενειακή και ατομική επιτυχία, δύναμη για να ανταπεξέλθουμε τις πρόσκαιρες δυσκολίες.

«ΕΥΧΕΣ ΓΙΑ ΤΟ 2021 – ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ»

Ας είναι το νέο έτος 2021 καλύτερο από το 2020 σε όλα τα επίπεδα. Με υπομονή και επιμονή θα ξεπεράσουμε την πανδημία και θα επαναφέρουμε στη ζωή μας την αισιοδοξία και τη δημιουργικότητα! Καλή χρονιά και χρόνια πολλά!

«ΕΥΧΕΣ ΓΙΑ ΤΟ 2021 – ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΚΟΙΝΩΦΕΛΟΥΣ»

Εύχομαι το 2021 να μας χαρίσει τη δύναμη, να ξεπεράσουμε κάθε δυσκολία και να πορευτούμε στη νέα χρονιά με διάθεση για δημιουργία, υγεία και προκοπή. Καλή χρονιά και χρόνια πολλά.
Η δράση Santa Kids είναι μια προσφορά από την Κοινωφελή Επιχείρηση του Δήμου Νάξου

*(φώτο αρχείου: Santa Kids Run Νάξος 2019)

(Visited 288 times, 1 visits today)
Latest Post

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*